snygga boys..

Shit det finns så grymt snygga människor ibland?! Måste bara lägga upp några heeelt amazing snygga killar :)

                                       1.  Suresure. Han sminkar sig? Men whaat hetast!

      2.  Bit mig!

     3.  *dreglar*

                          4.  han e bara 94a! ;)

Hihi.. jaa visst är dom vackra? Det är ingen ordning precis.. Ska nog gå och äta middag nu, riktigt huungrig e jag! :) H Ö R S & S Y N E S


tog 15 min o göra..


fame klipp

Måste bara säga att GuuudSåBraDenDärFilmenFameÄr!!! Helt sjukt! Så gullig och bra och efter den var slu? Man kunde ju fan inte låta bli att dansa ;)

I den där killens röst är jag helt totalt kär i! underbar





Och jag älskar den här videon! Tänk om Kvarnberga vore så? ;)


hallojsan

Jaha nu fatta jag! HAHAHA. Det var ju en ny dag när jag skrev att jag bara hade 5 besökare kom jag på nu :$
smart man e! Justdet måste berätta för mamma om matteprovet. Det gick ju si sådäär. Helt OK.

Har vart hemma typ 1 timme. Tog lång tid att komma hem idag och helt fullt på bussen, but here i am! Fullt frisk. Eller naej. Lite överdrivt där? Snuvig och så. Inte värt att prata om nu! Ja. Jag har slaggish hos Liiv?! R-O-L-I-G-T stavas det ;) träffades efter min träningsmatch. Vi torska 3-1 tror jag. Stod i mål en halvlek, gjorde illa knät då. Stackare. I början hände det väl inte så mycket kollade om det va nån som ville träffas men alla är ju i fjällen? Mycket roligt. Shit vad segt inlägg har skrivit det i typ 20 min nu. Jaa. Vi kollade på Fame! Helt azuuum måste jag säga. Efter det fick vi värsta nickokick utan att ha rökt? Hihihih blev asflummiga och yra och började dansa till dålig fjortisdunk. Men roligt vare! Vi somna kanske vid 3-4 till Twilight. Vi kollade egentligen inte på filmen.

Vaknade kanske 12? Eller vi gick väl upp då tror jag. Åt frukost halv 2. Go girl! Tjockade oss hela dagen bara. Skulle kollat på kovacsoos match men hann typ inte för att jag skulle vara hemma till middagen, men dom åt utan mig! Oj.. jag har ju inte ätit middag kom jag på. Det får bli nattmat.


har gjort inbrott på ldil!

Herregud äre ett skämt eller? 5 fukking besökare på hela dan! Ojojoj. Det märks att folk har lov om man säger så?

Slaggar hos Johanna som ni redan vet! Har haft mycket för mig idag så har inte haft tid att blogga. Vi har sjuukt roligt men är helt svettiga av allt dansande. Vi har vart på fest och är helt packade ;) Sschh.. säg inte till nån! (a)
Hör av mig imorgon. I  K N O W  Y O U  L O V E  M E


nås på mobilen (:

Kan inte blogga mer idag.. ska se "Benjamins buttons otroliga liv" är den bra? Har ingen aning. Hör av mig imorgon. F R E D A G S M Y S


lidl music

Idag ska det vara mammakväll typ? Äta chips och ha det allmänt mysigt, smsa lite. Kolla på en cool film :) imorgon ska det vara Johannakväll! Smsade lite med Thyra och kanske ska träffa henne och Emelie imorgon också..? Jag vet inte. Får se! Men kul ska vi ha iallafall. Här får ni lite LIDL favoriter HAHAHA

Sötnos hon e då. Naaaah :)


mycket text hära

Men gud vad har hänt med alla besökare? Har haft jätte dålig statistik den här veckan.. Sorgligt! Men när jag e hos mamma så kan jag inte lägga in nya bilder heller.

Jaja. Ska berätta lite om the day. Började med.. vet inte, jaja, haha ROBIN JOBIN WESTLING @ face fick utskällning av Svampen idag på datalektionen och jag satt breve stackars mig, öronbedövning på maxnivå!!! Haha. Kuligt. Hm hände inte så mycket annat kul i skolan.. Naaaje? Fast vet ni en sak. Går ju i hockeyklass och de hade DNFINAL idag ;) så skippade dansen och kollade på den. De mötte Kumla och vann med 5-1. Tack vare hejjaklacken dåra! Nej då, grymt duktiga dom är :) efter det så skulle jag och Liiven gå tillbaks till skolan. Vi rullade oss lite i snön men den var så djup så att vi kom inte upp ju! Så fick åka hem helt genomblöt. Men vi bytte byxor hemma hos henne. Kollade "i taket lyser stjärnorna". Sen dragga jag. Ska sleepa hos henne imorgon! :D:D:D



BJUDER PÅ DEN!


hälften försvann

Så.. internet har dampat nog för idag hoppas jag! Så mitt första inlägg för idag. Hemskt jag vet. Lyssnar på Owl City ni vet? Vad skulle man göra utan den låten (a) har redan lagt in den en gång. Idag efter skolan drog jag direkt till Skogås för skulle på nån sånggrej. Och mamma gav mig pengar om jag skulle komma för tidigt så jag kunde fika. Och det gjorde jag, jag hittade ingenstans i det där fula centrumet btw. Iallfall så satt jag där och drack min snuskiga cola och sjukt äckliga muffins som kostat 25spenn! AAARRRHHG arg man blir då. Satt där och hade tråkigt ett tag :( sen gick jag på sångsaken. Sen åkte jag och möörshaan och handlade. Whiii.

Jag är riktigt sur på JOHANNA LIIV för hon vägrar svara på msn, hon kanske hatar mig trots allt? Ja och min mobil e helt urladdad. Smart som man e glömde jag laddaren i skolan när jag äntligen hade fått tillbaks den! Nej, ska snart gå och duscha. Tror jag. Om jag orkar. Jaja, ska shavea mig iallfall..


plugga sen jöka

Godnatt på er! Ska snussa snart.. eller vet inte, kanske glömde min spanskabok hos frissan? :$ om inte så ska jag plugga lite först. H A  E N  B R A  N A T T



heeeta


annan del av köping..

.. Ja, kolla klippen ni fattar nog!



Spola fram till 0.28 så jävla skööön :)


read it gubbe

Hahaha fyfan asså. Måste bara länka Amanda! För hennes riktigt stekiga humor i sin blogg :) asså jag sitter ju och döööör haha. Okej då, hon e inte bara skön i bloggen då. READ IT för fan gubbe! http://amandalouis.blogg.se



lite liten man va därå


skönt

Jaja, jag ska berätta om min dag bara för att ni tjatar så mycket?! Eller nej det ska jag inte har redan gjort det lite typ hihi. Jaja, har allmänt kul på facebook och sjunger lite till ABSOLUT MUSIC 62! Hett. Okej, jag har inget att skriva till Sara skicka bara massa " :D !!!!" typ.. hon skickar fiskar till mig. Dom är äckliga :) hon har min laddare också! Så om ni undrar varför jag inte svara på sms är det för min mobil e död.. BAAAJSBALLE!

Imorgon.. vad händer då? Ska på nån sångskit! Typ 17.15 i Skogås. Måste dragga direkt efter skolan *suck*. Här ska ni få något riktigt sköönt!



lollo skickar virus !!!

Första gången på flera dagar som jag inte är inne på datan för att plugga! Höhö, pluggis man e då :) lyssnar på värdlens grymmaste låt! Eller jag hörde massa nya bra låtar på radion idag men jag vet ju inte va låtarna heter eller vem som sjunger? Så det e lite synd, men ni ska få lyssna på den här sköna låten iallafall..

Juste, måste bara säga till alla eftersom Elin va så sjukt stolt över att hon ska till Thai om 3 dagar. Då vet ni det!
Eller vänta.. kommer inte ihåg om hon drev om det? Jaja, sagt e sagt kommer aldrig mer tillbaks ;) 


sexy bitch man e

Hejhej, ;) håller på att städa rummet. Har tillbringat hela 3 timmar hos en frisör idag och klippt och färgat mitt hår. Det blev.. Ja, ganska bra? Asså det är fortfarande orange och så men det blev rätt fint! Höhö. Har inte hunnit göra nått mer idag! Eller gå i skolan då.. var tråkigt i början, men det va aaaasnajs på spanskan och NOn var också flummig med elin och liiv haha. Naj, måste städa innan mörsan märker! BAJS PÅ ER


dåligt bloggande

Tjena alla :) är hemma hos Sara. Kl 8 är det träning. Hinner nog inte skriva mer idag. Förlåt för dålig uppdatering! Shit vad statistiken minskar mycket.. H A R E



ooold


azuuuum

Jaha, dags att berätta lite om dagen ännu en gång; Spelade ju match. Vi vann med 3-2, fast jag sög idag. Eller jag fatta inte, fick beröm av tränarna men tyckte att jag inte kämpade bra och va jätte seg? Jaja, vuxna är ju lite udda :) efter matchen handlade jag och daddy. Det tog låång tid faktiskt. Hade typ assvårt att bestämma vad vi skulle äta ikväll? Ojojoj vilket problem, tänk på alla fattiga barn! :( men det va ändå inte en så lyckad middag så där gav vi lite glädje till de som vill mig ont. Nej gud vilken konstig dag idag? Min personlighet är lite, öhm, azuuum (ordet lånat av amanda wyser) nej men helt muppad idag? Heeelt konstigt, men jag längtar faktiskt lite till skolan imorgon? :$ fast inte första lektionen, matte. Suck! Skulle lugnt klara mig utan matte som psykolog? Eller designer? Eller frisör? Ja, ni fattar!

Btw, när jag ändå kom in på frisör. Ska till en på onsdag! Usch vad hemskt.. Måste man verkligen klippa sig? Nu när mitt hår e långt. Buhu, vill gråta. Men jag ska färga/slinga då, ljusare och så ska jag be henne att klippa topparna verkligen så litelite som möjligt! Fast mycket uppsklippt ska jag ha ;)



jävla kärlek



Vissa har aldrig vart kära. Vissa blir sällan kära. Sen finns det sånna som jag. Bara en blick kan räcka och jag tänker på dig hela tiden. Jag tycker det är skit jobbigt? Jag börjar gilla de som jag aldrig träffat, bara snackat med på datan, eller på mobilen. Sen blir jag besviken för att han inte va som jag trodde, att han playar, kanske ljög. Jag kommer aldrig hitta nån bra. Det är alltid nått fel. För mig gör kärlek nästan alltid ont. Jag börjar ofta gilla "players" varför? Jag vet inte. Det slutar alltid med att jag blir sårad. Så varför kan jag inte nöja mig med de som gillar mig för den jag verkligen är? Nej, det går inte. Det är alltid nått. Det kommer alltid att vara så. Kommer bara fortsätta att bli sviken. Så himla mycket är bara fakefakefake! Jag orkar inte mera av det. Varför kan jag inte bara.. sluta bli kär? Ett tag? Orkar inte med den där osäkerheten, gillar han mig? Kan jag lita på han? Vad kommer hända sen? Nej fyfan. Och nu är ju de flesta bara ute efter en sak..


mot duschen!

Nu har jag städat i vardagsrummet, köket och lite i mitt rum :) ska tvätta håret snart. Sen vet jag inte riktigt vad som händer innan matchen? Om jag har tuur så kommer Liiv The Sötnos till matchen och lämnar lite saker som jag glömde hos henne! Hihi, mycket snällt. Har ingen aning om vilka vi ska möta? Och orkar inte gå och in kolla. Ha ha. Nej usch nu måste jag duscha känner mig.. inte fräsch!

Hare bra alla
snälla människor


städa städa

Nu fick jag en lust att städa, helt crazy? Jag bara menar. Varför skulle... jag vilja städa? Jaja. Mycket bra! P U S S


dammsugare

Yoe broe. Gud så trevligt med folk som kommenterar anonymt, tycker ni inte det? :') kände att jag var tvungen att blogga lite, har ju faktiskt vart vaken i typ 2½ timme. Intressant? Eller inte? Vem vet. Lyssnar på "Hope for Haiti song" ni vet? Asgullig men sorglig :'(

Idag vet jag inte vad som händer. Har match kvart i 4. Eller samling då. Men vet inte om det är någon idé att träffa någon innan? Hmm.. För jag kommer ju inte hinna vara specielt länge? Och köket och vardagsrummet ser helt förjävligt ut. Har faktiskt tänkt att städa upp lite tills pappa kommer hem! Då borde han bli nöjd med mig :) men inte riktigt än. Känner att jag måste vara inne lite till på datan. Åh varför kan inte bara Johanna Liiv logga in på datan?! Jag känner ett väldigt stort behov att få prata med människan! Men det är lite svårt när man inte har någon mobil.. Fyfan för det. Nej, det här är bara början på ännu en bajsig dag



Min heta dammsugare (a)


typ mensvarning?

För typ 1 timme sen va jag aasglad och hade skitkul haha, fast jag var trött;


Nu vill jag bara sova. Hatar livet. Livet hatar mig? Känner att jag bara vill somna och aldrig mer vakna. Hela världen suger ju! Hatar killar iallafall. Och så hatar jag falska kompisar. Fyfan! Varför kan inte alla bara va som mig, tänk vilken underbar värld (a)


livet suger ibland

Jag vet fan inte vad jag ska tycka om dig längre? Du är faktiskt inte den jag hoppats på. Jag gav dig en chans att visa att du inte va så som jag tänkt om dig. Men jag hade rätt. Du är så. Kommer nog alltid att vara så. Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka om dig. Kan jag verkligen lita på dig? Jag vågar fan inte ta mer risker..


mmhm

Jaja, nu skiter jag i den där jävla mobilen och berättar om gårdagen och så.

Jag slaggade hos Johanna Liiv. Satt kvar lite i skolan igår, vi slutade tidigare för vi hade ingen dans. Lite synd faktiskt.. för vi va så sugna på dansa! På gympan så hade vi "cowboydans" haha, jäätte kul. Men i varje pause så tränade vi på dansen typ haha, stekingar dära. Jaja. Efter skolan satt vi kvar som sagt. Hm.. sen åkte vi hem till henne? Töntade oss och lite sånt. Åkte hem till mig för att hämta grejer, drog till centrum för att träffa Philip. Men när vi väl va där vågade hon inte gå fram till honom.. TÖNT! Vi åt lite på donken. Åkte hem. Lyssna på musik. Bubblade asnajs. Låg och smsa lite innan vi somna, somnade fan vid halv 1? Vi var jätte trötta.

Höhö jag vaknade halv 9. Men kände jag var tvungen att sova lite längre så nästa gång ja vakna va kl typ 9. Orkade inte väcka henne. Jaja. Vi kolla lite teve sen skulle jag hem. Min mobil funkar inte så hela min dag e förstörd nu? Skulle träffa wille, nu kan jag inte smsa Sara om matchen eller nånting. Nejnej allt bara skiter sig!

Kanske kommer bilder sen från kvällen om Johanna orkar lägga in? Återstår bara att se.. P U S S


snoppmobil

Fyfaaan asså. Min mobil e död! Eller nja halvt levande då. Jag kan inte skicka sms eller ringa och jag kan inte ladda. Fan. Asså den va helt iskall när ja kom in? "lite värme skadar väl inte" så jag la in den i micron och den va helt ärligt inne ungefär 1 sekund för sen ångra jag mig. Nu kan jag inte göra nånting? Jävla kisskorv!

Ja så nu kan man inte nå sina kompisar? Jippi. Och om wille av nån anledning skulle läsa min blogg (?) så ah, min mobil e trasig. BAAAAAJJS!!


måste läsa

Jag ska spara mina månadspengar + för mitt godisförbud till en skinnjacka från BIKBOK för bara 500 tror jag? Sounds like a god idé tycker jag. Nu ska jag läsa 50 sidor. Haha! Lycka till ;) natti


förlåt mig förlåt


spanskakungen

 Tjao. Känner mig lite deppig.. eller inte längre, för nu har jag massa roliga på msn att snacka med! Haha det är lugnt Elin! Jag som trodde hon va jätte sur på mig för nånting men hon va inte det.. Så sött!

Idag då. Gick ganska bra i plugget idag? Ägde på Spanskan! Liiven skrev av mig, ännu ett tecken på kunglighet i Spanska? Jaja. Idag fick jag hem massa extra arbete för saker som jag missat. Jobbigt.. Efter skolan drog vi några till centrum. Vadsmo har hittat en ny tjej! Mycket gulligt :$ jaja, sen åkte jag hem. Pinsamt men sant, jag somna typ 20 min innan jag skulle gå till min träning! Så jag missade den, pågrund av att jag trött? Men ni skulle sätt idag på SOn. Helena läste, släckte lampan... Gudsåskönt att bara somnat där! Jaaa :)


danskingen

Justdet. Måste bara säga att jag har kommit in på dansprofilen! Är inte det rätt coolt, att jag va med på deras danslektion och sen fick jag helt enkelt bara vara med? För alla andra måste göra ett intagningsprov men det behövde inte jag! Känner verkligen för att skryta nu, för king måste man väl ändå va då? ;) haha nej, alla andra va bättre än mig men ändå. Lite stolt e jag fakiskt.. Hon tyckte väl antgligen att jag dansar nått sånt i den här stilen?



sista inlägget för ikväll.. och för er som undrar så betyder KK (mitt smeknamn) Kingen King ;)


taio cruz



If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start


bråttom!

Sitter och camar med lite folk, stylar lite sådär va ;) coolt! Imorgon händer absolut ingenting kul. Jo en sak, sovmorgon! Fett med najs. Det är träning sen med fotbollen, fys, tråkigt! Men har vart med 2 ggr men ingen av de gångerna har vi sprungit, vet icke varför. Ska snart logga ut för.. FAN! Måste städa rummet ju, lovade pappa. Ups.. tjodå måste städa!


battlefield

ÅÅh, varför kan jag inte bara *poff* få hennes röst? Hon är lika gammal som mi och bara grymt duktig! Fan måste träna på min sångläxa känner jag nu.. Men hör hennes röst, felfri typ. Min nya förebild ;)


dagens stek


äter glass och fryser

Godkväll
Har ungefär 200 sidor att läsa tills på fredag? YEEEY. Lite kort om min dag. Först språk, vi kollade klart på nån film fett stekig den var! Naaj men killen var ju urgullig :) vår lärare fick damp på slöjden! Haha gud så roligt det var, skrek typ på allt och hade fight med Westling? Juste, han försökte våldta mig också! Alltså, inte lärarn, Robin. Ni skulle sett haha, försökte dra iväg mig, jag höll i Sofia och skrek. Han seriöst släpade mig, han drog i mina armar och mina fötter gled med. Jaja, lite roligt va det ;) vi hade inte våra 2 sista lektioner idag heller, för vi var på konsert i huset? Det va.. ganska tråkigt. Vi var några som hade satt oss i ett hörn, jag låg på Johanna och sov typ. Några gick till donken efteråt och ja. Hjälpte pappa med nånting på jobbet, det gick åt fanders. Haha!



hårfärg till salu???

min hårfärg e ju så het just nu?! Nej, men jag vågar inte färga mitt hår igen för jag har snackat med 2 frisörer jag känner men ingen av de sa att jag skulle färga igen för det e jätte stor risk att det blir mer orange eller att jag tappar massa hår! Så jag går hellre omrkring såhär än med halva håret borta.. så därför ska jag prova den här mackapären ;)



haha inte för jag tror det kommer hjälpa men om nån vill ha så säljer jag den här för 70:- HAHA


redhaired ;)



intensiv dag!

Hallojsan! Drogar Walking in mephis med coola Calle ;) idag har det hänt grejjer! Naej, eller ja ni får höra.
Helt vanlig skoldag, CAROLINE GUNNARSSON fyller år, får absolut inte glömma gratta! Jaja, idag provade jag på dans som "elevensval" eller vad man ska säga, som inriktning menar jag. Det va kuul men måste ju göra ett intagningprov också för att se om jag kan tillräckligt mycke? Efter school drog jag till Huddinge c jag fick följeslag av Sara och Lollo the mupp. Fast de skulle in på JC och götta sig. Gick bra på sången. Hade typ utvecklingsamtal i skolan? Asså, mina päron var med och vi pratade om skolan lalala. Kl 8 ikväll är det träning då! Innan dess ska jag bara chilla och se om det är någon läxa som måste göras :)



den här låten kör de på dansen. LOVE IT


missubaby

Buenos tardes! Tror jag.. (?) Jaja. Ska lägga in bild på mitt hår om ett tag och lägga in. Så ni får se ikväll, vet inte om det kommer se ut som det gör i verkligheten då! Ååh mamma har snackat med frisörn och hon har inte tid förän på onsdag nästa vecka f*ck off :) så vi ska ringa till Monica och kolla om hon kan i veckan. Just nu ser mitt hår ut som en lejonman för er som undra!

Idag var det skola. Jag jobbade på jätte bra på matten med Louise Ulla Andersson. Hmm.. nej det hände inget kul idag i skolan vad jag vet. Efter skolan gick jag hem till mormor, åt asmycket hah. Träning vid 5 och har bara vart hemma sen dess tagit ett varmt bad. Schteek. Orkar inte berätta mer om dagen! Ska läsa bloggar. Seee yaaa


missubaby


allanballan

Puh.. Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat typ! Spelat match också, men det gick jusom det gick. Vi är inte vidare i slutspel nu iallafall. Tråkigt! Måste gå snart, har inte duschat än så måste göra deet. Har väl inte så mycke att berätta om. Skola imorgon, träning efter det. Kan inte vara med på simningen för.. tjejstuffs!

Orkar inte skriva mer nu faktiskt.. Godnatt på er och ha en jävla bra alla hjärtans dag. P Ö S S



blah blah blah

Nämen justdet. Glad alla ♥ dag alla söta läsare! Hade helt glömt bort det där med alla hjärtansdag? Öhm jag har ju ingen att fira med så varför skulle jag fira.. :'(

Jaja. Jag kan ju ialalfall försöka vinna matchen idag, så blire nått kul! Shit. Tiden går fort när man räknar matte! Njae inte precis. Nu måste jag ialalfall skynda mig ut och fixa mig till matchen. TJODÅ BROEH :)


my new love

Jag är så kär i Erik Saade så det inte är sant! Min drömprins ju! Typ feeelfri (a) Jag ska ta och gifta mig med människan.


jaha

Idag är det en pluggis dag! Och så ska jag spela match, efter det vafflår hos mormor. Najs! Vakna typ 10 låg och studera mitt hår. Det va inte så snälla tankar kan jag säga er..

Jaja! Jag har gratis sms för er som undrar :) just nu öhm pluggar jag? Typ SOläxa och bibeln och blablabla. Efter det ska jag plugga matte där jag inte fatta nånting av. Jag lovar, det är saker som vi inte ens har pratat om i kungis och nu så kommer jag hit och ska fatta allt det där? Jo tjeena.. Nu ska jag knarka.. läxor! Jalla :) p u s s




tjena guldlock!

Lyssnar på coola låtar från High School Musical, kände verkligen för det! Fan att jag inte har webbcam här, ni ska bara se mitt hår! Det är verkligen guldlock? Haha. I veckan ska jag till en frisör som ska fixa det och så ska jag klippa topparna då, inte för att jag vill men mitt hår e nog ganska slitet.. Ojojoj här får man utskällning av Amanda ;) nån som inte tycker jag skulle färgat haha. Jaja, gjort e gjort!

Idag har jag bara vart hemma.. eller jag fick inte gå ut, men färgade håret då som ni kanske har förstått? Eller iallafall alla smarta personer! Imorgon hinner jag typ inte göra nått heller? Mamma vill att jag ska vara hemma tills matchen, samling vid 4 typ. Jobbigt! Jag kommer typ sitta och gråta på alla hjärtansdag? Fatta vilket kul liv. Nej, nu ska jag be snääällt av min pappa att få 195kr till mobilen så jag smsar gratis! :))) H A R E  M U P P S




ungefär så är mitt hår? vackert :)


styckindelning

Damn, jag känner nån som är hungrig? Idag blev jag också väckt, igår morse väcktes alla av Saras urgulliga lillebror *host* vid 9 typ? Så vi sov då ungefär 6 timmar. What a joke. Idag väcktes jag av att alla vägrade svara när det ringde? Det ringde seriöst i över 1min, varför ger den sig bara inte? Jaja. Så jag har vart vaken i mer än 2 timmar. Igår gjorde jaag världens coolaste oboy, såhär gick det till;

Mjölk, satte in i mickron 2 min. Sen oboy, grädde i stora lass, oboy på grädden, strössel och chokladsås! Kunde inte bli så mycke mer onyttigt men gött vare!
Idag ska jag bara vara hemma.. Åh, boring. Vilken ängel man e som inte käffsar emot. Får väl vara glad att mami köpte hårfärg till mig! Så idag ska jag göra ett försök till blont hår igen men jag kommer behöva färga det imorgon också, eller så gör jag det ikväll? Hm, vet inte riktigt. Kommer förmodligen tappa lite hår också, jag har ju ganska gott om hår så hoppas det inte märks!

Måste bara säga att jag blev dissad av 3 personer igår.. fatta hur hemskt det kändes? Elin kan jag fatta, för jag dissade henne i torsdags för en annan och så kunde inte ens han (?) så då dissa hon mig igår.. Wille svarade inte på sms, tack för den mupp, liiv sa att hon inte kunde och då dampa jag på henne och är fortfarande sur. Nu ska hon fan ha en riktigt bra förklaring till att vi ska bli kompisar! Naej, har inte så många kompisar kvar. Eller haha Philip ;)


misslyckad brud

Inlägget som skulle in igår..


bjuder

Här får ni pics :)


  


gårdagen och lite till

Här sitter man, spänd för vad som ska ske, med hårfärgen i håret.. mer än så säger jag inte! :)

Skönt att vara hemma fan haha. Igår fyllde SARA HELENIUS fjortis! Så roligt. Jag hade deal med Robin att ägga henne men vi glömde.. Haha. Efter skolan var jag med Liiv ett tag. Vi gjorde absolut ingenting haha, blev dissade. Vid 6 drog jag hem till Sara. Kl 7 skulle alla komma, fast alla kom typ halv 7 förutom Johanna som kom typ kvart över hahaha så failad! Jaja, lite tråkigt i början. Sen fick vi upp stämningen med då kom 3 killar och drog ner stämningen haha, nej men då blev det helt tyst typ. Orkar inte berätta så mycket men vi dansa, sjöng, snacka, basta, rulla oss i snön, sov, åt massor och skratta mycket. Lyckad kväll enligt mig?

Idag skulle jag träffat Liiv och typ 2 andra men jag e sur på henne för att hon säger att hon inte kan! Det är sant Liiven jag är faktiskt sur! Jag skrev ju tillochmed på sms att jag skulle bli sur om du helt plötsligt inte kunde! -.-

Måste bara säga att jag tog inte en ända bild igår. Det stod ippas och lollos kamera för. Så jag kan inte lägga upp några bilder förän jag fått av de ;) puss


ensam i huddinge c

Hejsan. Min buss går om 12 minuter. Ska gå och om 2,34 min! Är hos Sara. Ska till huddinge och köpa hårfärg. Puss

back to the orginal

Nu är det så att det är 90% att jag ska färga håret ljusare imorgon. Eller typ slinga och färga vettefan. Jaja, men åtminstone försöka få håret ljusare. Vad tycker ni? Vill gärna veeeta! Synd att ni inte vet hur jag ser ut som "blondie".. Men kommentera iallafall!


här var jag.. lite blondin iallafall?


hate it



And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so


dagens dag

Hejhej, kunde inte låta bli att ha på mig min converse i skolan idag! Eller det är inte riktigt converse, några skor med sämre kvalité så de funkar inte så jättebra på vintern men det är inte snyggt med uggs längre. Nää + att jag vill ha sommar så alla känslorna försvinner om man har uggs lixom hellooo?

Jaja nog pratat om det! Nu sitter jag och snackar med världens ballaste Kasper på msn. Asnajs att ha kommit hem, det är inte så varmt ute. Ganska trevligt in school idag! HAHA jag & lollos humor på NOn, kingar? Yees. Efter skolan åkte jag och liiven till farsta. Jag bytte ett par jeans mot mindre storlek, köpte present till sara och lite gött. Hände inte så mycke mer tror jag!

Imorgon så är det skola, ovanligt?! Efter skolan ska jag och liiv träffa lite folk, efter det ska jag till sara för där ska det hända grejer! Haha ;) nej men det är väl typ nån "tjejmiddag" eller aah och ska slagga där. Mysigt (a)


hurts

JALLABYE MUPPS! :) ska träna nu. Inge mer bloggande idag.. I LIKE U BABY


info om headshot



Elin säger att jag måste skriva
nått om henne i ett inlägg så det e väl lika bra att bara göra ett då.

Elin, även kallad Huddinges 96 fjortis ;) går i min klass nu! Mycket trevligt. Har kännt henne sen typ 5års och vi är ju bväääs förstår ni. Och alla killar hon e singel! GRR.. Haha. Hon tycker om killar :$ men säg inte det till nån! Hon är världens gulligaste (ibland) och man kan ha riktigt roligt me henne. Hon är tjockt busig! Nej, det finns inget mer att berätta om henne.TYVÄR SÄGER JAG BARA.




the one



I wanna be the one your givin your love and
I wanna be the one your kissin and huggin
I wanna be the one you dream of all night
Let me be the one


har inte hunnit

Gud, känns som år sen jag blogga? Men hinner inte skriva mycket. Sorry för dålig uppdatering. Det är naaajs i kvarnberga! Hare bra alla söta, jag har överlevt :)


handla icke på lidl!

Nyss duschat/badat i säkert 1 timme.. Gudsåskönt :) idag var det match! Gick inte bra för mig idag, men vi vann med 3-1 mot Högdalen. Najs! Efter det skulle jag egentligen träffat Lollo men först skulle jag och papi handla.. På lidl? Okej, jag har typ aldrig handlat på lidl men man har ju hört lite saker.. Det börjar med att det seriöst inte finns några korgar? "bra början" ja. Sen så visar det sig att kassan e, jag fattade verkligen inte nånting såhär såg verkligen kassan ut!

Haha så smart.. Ja men vi kom hem rätt sent och jag var tvungen att duscha, äta, så skulle inte hinna träffa Lollo.. :( men vi ska ses på tisdag! YEAH


grym photograf

Åh shit, headern får vara som den e nu. Ska fixa med lite smådetaljer sen. Om ni ser så har jag fått ny text och ny färg på rubrikerna? Söta Amanda fixade det :) hennes blogg http://amandalouis.blogg.se jag har dammsugit också! Känner mig riktigt duktig. Snart måste jag väl börja kolla bussar, ska spela match 13.45 och efter det träffa kära Louise! Nej, lite sång måste jag hinna med innan ;)

Anette äger en skönhetssalong så jag fick massa gratis smink med mig från henne!



i´m just...me

Varför ger jag dåligt intryck på folk? Jag vet att det är många som inte gillar mig eller tror att jag e bitchig, men jag är verkligen inte så. Det är samma med min pappa när han träffar nytt folk eller träffar nån "bekant" så var det inte många som gillade han fören han lärde känna personerna på riktigt. Samma sak är det med mig. De gillar inte mig först men sen gör de det, när de lärt känna mig. Folk dömmer mig genom att.. titta på mig? Varför ska det vara så? Jag är verkligen ingen bitch. Jag är bara helt enkelt mig själv. Vad vissa nog inte vet är att jag kan ha riktigt tråkigt humor, fråga Jenni, jag är barnslig, töntig och ja, snäll. Bryr mig om folk väldigt mycket. Så för er som tror nått sånt om mig, glöm det. Lär känna mig, då kan ni komma med era kommentarer


67 bilder var tagna..

... Och här får ni några av dom;

       


Love u bebis! Tänk dig samma klass med dig... Ä L S K A R Ä L S K A R Ä L S K A R DIIIG!


försvinn vita snö!

Åh guud så mycket jag vill ha sommar! Har en bubblande känsla i magen, dels inför imorgonen, men åh bara tänk er allting! Vara med kompisar varje dag, skinnjacka, tygskor, bikini, typ inget smink, värme, vara ute på kvällarna utan att frysa, slagga varje dag.. Jag blir skitledsen när jag vet att det är så lång tid kvar men bättre att få vänta en sen typ i september, då är all värme borta och det är nästan 1 år kvar tills sommarn igen. Synd att jag inte har nästan några sommarbilder här, datan är ju ny och bilderna finns på en annan data..






H A H A !


söndag, trött

Tjaa :) jag ä trött!

Just nu; sitter jag och är trött, kollar på Paradise gamla avsnitt som jag missat och bloggar. Kom hem för typ 20 min sen. Har sovit hos Anette och pappa hade träning idag nånstanns i Huddinge så åkte med han då. Faast jag var tvungen att gå upp 8.30 för att få skjuts, annars skulle jag behövt åka pendel.. Damn va kissnödig man e då. Håhå. Ni ska få många bilder från när jag slagga med hs! Roligt ;) H A R E


His & dis

DISS!

(för) kort kjol:
Vad är poängen? När man har genomskinliga tights, skitfin outfit och allt e bara skitsnyggt, förutom en sak.. att man ser halva röven? Eller det ser bara äckligt ut. Okej, om man råkar men de som går omkring så hela dagarna? Jag har ingen aning om vad killar tänker, men det ser skit trash ut! Jag tycker det är omoget att visa trosorna haha? Det är många som har så. Nej, äckligt..

Vintern: Nu får det faktiskt räcka? Jaja det är kul med vintern.. kanske fått nog med det nu? Vinter 1 månad sen direkt sommar! Eller? :) för det är asnajs med skidor och så. Men om det inte vore för alla kompisar & familj skulle jag vilja flytta utomlands. Vill bada, sola, träffa kompisar, ha lov! Naah va sugen jag blir (a)

HISS!

Blogg.se: Haha, där får ni en stor diss! Varför är det så mycket problem hela tiden? Det är skitjobbigt och jag kunde inte komma in på hela dagen i förrigår tror jag det var? Det är seriöst jobbigt och de förlorar mycke på det..

Kvarnberga: Eller jag tror det iallafall? Ska börja där på måndag och är jätte taggad. Hoppas det blir riktigt kuul!

Presentkort: Ja! Eller iallafall det här "farsta centrum presentkort" för om man bara har på en affär brukar det ofta va så att man hittar just den där klänningen, på en annan affär. Det som e bra också e att jag inte kan köpa godis då! Köper rätt ofta "bara lite grann" och om jag ändå bara äter lite varför då äta alls? Naej ingen bra idé.

Hinner inte mer med dissar och hissar! Ska tagga till Hs och slagga där ;) P U S S


lollagg

Heeeeej!

Lallar runt lite på msn och schteeker! Jaa har precis fixat lite i mitt rum också, *stolt*. Har jag sagt den nya regeln? Dammsuga 1 gång i månaden. När det gäller städning.. nej, det ska jag nog inte ens prata om. För inte så länge sen var jag med Headshot the king! Ibland kallad Elin också. Vi hann knappt leka för hon va tvungen att gå hem :( ja, sen så blev vi asskraja när vi skulle ut från coop! Omg vågar inte berätta men jaja.. :$

En viktig sak också! Asså rektorn hade ju sagt att jag ska börja i 7A? Nä, men så blev det inte! Både tråkigt och roligt.. Jag får ju inte gå med de i den klassen men kul att gå i den andra klassen också! Undra vilken det vaar..  den coola klassen 7D ska jag börja i. Elin, Lollo, Liiv och de går där.. Orkar inte räkna upp alla. Jaha, nu ska paparazzi ha datan. Skriver lite senare då. Jallabye! ;)


jag älskar skype!! <3 ;)

Gudsåroligt! Snackade nyss med typ.. fex, emma och lollo på skype? Haha fattar verkligen ingenting. Men kul vare! Nej nu börjar mormor komma fram och äta på kuddarna. busigt va?! Herregud va flummig jag är (a)

Imorgon ska jag vara med Elin :) vi ska leekaaaa. Så ska jag slaggish med lollo också! Trevligt :) nej, måste fixa mig för sängen. Man vet ju aldrig, det kan ju ligga en snygging där under! BUSIGT HUUUUH? Sleepgott


ni suger ju :)

Ojoj.. Haha, där jag sjunger? Ja, fel video! Menmen. Nu fick ni höra att jag kan sjunga falskt också. Synd att typ ingen kommenterat, vill ju veta vad folk tycker! :)

Ååh hela allting dampar nu ju! Videofyme funkar inte heller och blogg.se har vart hela jävla cäpe.
Så om ni undrar varför inget bloggande så blogg.se´s fel! Hahaha loosers.


:$



Haha, Emelie fick mig att göra ett sånginlägg! Glad nu? ;)


good girls gone bad

Hellooo! Ganska glad & så. Måste lägga in min nya favorit låt :))) den e bäst! Fast har verkligen ingen aning om vilken gruppen e (?)


rocksongs

Här får ni lite bra rock låtar ;)

Panic at the disco:





Takida:





no rubrikish

HEJJSAN!

Kolllar på Scrubs (utan ljud), lyssnar på denbo, snackar på msn och fejjan. Kom hem för kanske 30 min sen :)
va kvar i skolan till typ halv 5 med Jenni, Felix och Hampus. Skulle stanna kvar med Jenni för att jobba men jag gjorde nästan ingenting... dumt för jag orkar aldrig plugga hemma! Känner verkligen för att vara ensam hemma i typ många timmar till, bara sjunga skithögt till bra låtar och snacka med gullungar. Känner mig både glad och ledsen på samma gång. Har en bra känsla i magen men.. Vafan gratis porr på teven! Haha nån som va helt naken på en reklam? Inte för att han va specielt snygg då. Har inget mer att berätta för tillfället. Jo, JAG ÄGER SKITEN UR JOFFE PÅ BOOWLING! ;)



Hm.. instoppad tröja? HISS vs DISS? Haha ;)


börjar om... 27 min

Hellu guys!

Auch damn va ont jag fick i magen.. AAAAJJ. Ska platta håret nu, sen ska jag sticka har lite bråttom. Hinnner inte lägga upp bild på outfit men grå tröja från H&M och mörkblå tightsjeans från Vero Moda. H a r e


imorgon...?

Nån söt liten krabat som vill träffas imorgon? Som inte har konfermation?




Proffsfotograf på hög nivå!

hemma än elin?!

Hola!

Följde med Elin en bit så att hon skulle hitta hem stackaren ;) jag som tyckte jag va smart också för vi tog en genväg men blev blöt upp till knäna haha! Jaojao. Hon va hos miig iallfall. Skulle åkt till stan och träffat Oliver med Robin också, men båda de var typ sjuka så ja. Vi åkte hem till mig istället. Jag ringde henne och skulle möta henne, hon va på väg från Liiv. Lite svårt var det att möta henne, för jag skulle vänta på Lollo och hon va med Victor och Hampus också, bara det säger väl allting.. Tillslut kom jag loss. *puh*

Ikväll ska man bowla med laget då? Naajs! Jag har en väldig tuur med det iallfall, bussen går precis utanför min port, lyx hah?! Bussen går då 19.27 så jag kan ju gå typ 19.25. Aah nej kanske ska hjälpa pappa lite med maaten. Puss


gess who .. ;D

www.elincederborg.blogg.se e här hos KK nu ! vi träffades i stutsva sen taggade vi till hit. har käkat pankisar och glass grädd eoxh sylt HAHAH nejnej abslolut inte feton!! aja nu ska vi pulla sönder varandra , ta er i röen matherfucker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love ya BIATCH


nytt köp

Dagens outfit:





tröja - H&M
skärp - Jennis
jeans - Gina

:

Köpte jag i lördags! Jeansen ovanför köpte jag också. Dock funderar jag på att byta de mörka jeansen en storlek mindre kanske.. :)

mina vänner..

VAD HÄNDER MED DINA VÄNNER I FRAMTIDEN?
Ta fram mobilen och slumpa kontakt!
Alkolist: Bajs Fanny
Påkörd: Victor
Hockey star: Snygging
Rökmaskin: Senap
Innebandy proffs: Rio
Nobelpristagare: Ozzie
Strippa: Nettis älskling
Fotomodel: Micke
Advokat: Lisa
Sångare: Maddi
Vinnare på bingo: Kekke
Uteliggare: Jenni
Fattig: Felle
Fotbolls proffs: Anuu
Flickvän: Stefan
Pojkvän: Robin
Stalker: Panda
Bög: Myggskit

Oskuld tills 30+: Jonte
Över 2 meter lång: Davve
Porr stjärna: Adde
Komiker: Cappe
Nästa Idol vinnare: Markus
Hippie: Niclas
Knarka igäl sig: Kudde
Miljonär: Weiner
Blottare: Fanny
Bli kanibal: Elinhs


Hahah gud så kul!

byter skola

Det är ganska många som vet det nu och det har vart fram och tillbaks med det där. Nu ska jag iallafall börja i Kvarnberga! Börjar där på måndag i 7a. Kommer verkligen sakna vissa! Men ändå så härligt att få gå med alla mina kompisar :) riktiga kompisar. Hoppas jag kommer trivas bra där.. Ja annars har de sagt att jag gärna får komma tillbaks till Kungis om det skulle vara så. Så blir det iallafall.


bloggar

Oj va trött man blev nu då..

Idag har jag vart flumm i skolan! Fast jag kom typ 30 min sen pågrund av baaajs sl. Så missade engelska förhöret men jag snacka med Linda, det va lugnt. Tack bästaste Linda :) orkar inte berätta så mycket om det. Träning idag, fysträning med simning efter. Imorgon ska jag träffa Elin. Trevligt! Och Elin, jag har värsta planen till fredag vettu! Hoppas du kan slaggish då ;)




RSS 2.0