eclipse today

Tjubru. Kollar på Life of Ryan idag också. Love it <3 inne lite på daaata. När Ryan är slut ska jag sätta på min älskade spotify som jag lyckades fixa alldeles själv. Liiite efter men bättre sent än aldrig. Aaaaw stackars Ryan :( oh shiet va hungrig jag är märker jag nu. Måste äta lite. Sen ska jag sminka mig, klä på mig, för jag har duschat, känner mig riktigt frääsch. Hihi. Ska träffa johanna om en timme. Vet inte vad vi ska hitta på, men vet ni vad vi ska göra kl 18.10? DÅ KOLLAR VI PÅ ECLIPSE!! Jag är helt... :))) eclipse premiär, helt underbart. Längtar så efter Jacob. Älskar honom! Gaah. Nej jag dör nu. Visste ni att jag har träningsverk i armar, mage, rumpa? MOHAHA nu vet ni.


come on

Hej jag dör av värmee. Ska duscha om en kvart typ. Najsnajs. Idag gick jag på streetdancen. Det va sjukt varmt. Och ganska kul. Alla var yngre än mig, det trodde jag minnsan inte. Haaaha. Just nu kollar jag på Life of ryan. Ni vet? Lixom, come on, alla vet väl vad det är? En av planetens snyggaste människor. Jag kan inte, verkligen kan inte, fatta hur han aldrig haft ett seriöst förhållande? Jag ser ju verkligen hur sjukt snäll han är, ärlig, och mogen han är + att han e grymt snygg. Hur kan han vara singel? Askonstigt. Om du stannar där du är Ryan så kommer jaaag! Mohihi :)

bajbaj nu ska jag duscha. Tror jag ska träffa Ante idag! <3


jomen tjena

Hallå. Hatar att jag inte har nån mobil. Lixom.. hur får jag tag på mina kompisar? Om jag vill träffa nån, det är inte precis så att jag kan allas nr uttantill. Nejnej. Jaja lite om midsommar.

Jag var på Anettes land. Vilka var där hm.. Anettes mamma o pappa, hennes bror, hans "kvinna", deras 2 barn, Anettes 2 barn, pappa och jag. Puh. Vi bodde där. I fredags var det tipsrunda med alla i närheten. Så det var väl typ 40 pers? Sen kördes det brännboll och fotoboll. Dagen efter bara chill. Badade. Körde fotboll. Idag, lite chill. Hjälpte pappa att måla! Så tjänade.. ungefär 100 spenn på det? + att jag tipsade på Argentina - Mexico matchen 3-1 så jag får typ 150 spenn till. Värsta cash-dagen jue. Nu kollar jag runt lite på teve. Eller teven står på medans jag kollar bloggar. Det va verkligen länge sen jag läste massa storbloggares bloggar. Ja imorgon då. Imorgon ska jag på danskurs. TROR JAG!? Dom där som ska hålla hand om danskursen är lite wierdo och hör aldrig av sig. Så jag är inte ens säker på om det blirr nått imorn. Jaja iallafall. Efter det ska jag till tandis.. Kul. Efter det? Vara hemma typ. Fast jag har faktiskt 2 nr! WIHOOO. Jennis och Johannas ;) kanske ska ta och sova snart. Fast jag vill inteee. Måste upp vid 10 imorn. Hallojsaaan



guldlock


har ingen mobil

Jag har ingen mobil. Den försvann när jag var i 3hörningen. Den är antingen snodd eller så ligger den i vattnet på nått sätt.. så jag kan inte nås. Får nog ingen mobil på ett tag heller. Men asså ååh.. det är speciellt ett nr jag verkligen måste ha! För jag vet inte vad han heter på facebook eller så, jag har bara numret till han. Det är jätte hemskt. Nån som känner en Andres som är 16 år? Haha. FANFANFAN


take me for who i am

Tjaa. Härlig update har vi här. Men ja vad ska man säga. Det är sommar och jag har ingen lust att slösa tid på datan? När man kan vara med sina söta kompisar, vara på grönan, bada, sola, grilla, skratta, tälta och massa tråkigheter. Men nu är det kväll. Jag var på bio med min kära mor och såg Streedance. Den var inte helt "wooow" men den va bra. Och man blev inte bara lite sugen på att dansa när man såg filmen. Nästa vecka ska jag gå streetdance kurs i södertälje, gal1 ballt va? Yesyes. Imorgon ska jag till farsta och köpa skor, sen ska jag kolla på en väska och klänning där också. Efter farsta vet jag inte.. nån som vill leka? Hoho. "vad söt du e du e undarbar na na na" men nu ska jag kolla på en film känner jag. Ni anaaar inte hur många filmer jag sett den här veckan! Jaja. Vi höres. Pöss



tja brunett


pruttbajskiss

Tjatjatja. Lyssnar på gammal musik med Johanna Liiv. Vi ska slagga ikväll.. och kanske ante också? Eller vet inte hure blir. Det blir bara.. ja jag vet. Vi ska ha det väldigt najs. Vill inte skriva ut i bloggen bara vad vi ska göra :) menmen. Det blir nog kul. De här dagarna som varit har jag vart på landet. Imorgon drar jag ut igen, fast då följer Sofie med också. Det blir roligt. Hihi är hungrig som f*n. Måste äta. Och neeeej. Där sket sig hela kvällen. Tack och hej. Nu kommer jag va sur hela kvällen, hela natten. Jättekul. KUL! Hejdå. Ha ett bra liv.


charmtroll



otroligt charmig "startbild"


HAHAHA

Tjaa, det funkar ju de här med facebook? Nu sista dagarna har jag haft typ.. 7 besökare? Igår hade jag 27. Fatta det e STORT ju. Pappa ringer och väcker kvart i 10. Somna om? Svar nej. Eller såklart man försöker, men naej inte går väl det. Så data blev de. Idag vet jag inte vad som ska häända? Nu frågade Emelie om grönan. Men hannah sa att jag kanske kunde va med henne och Matiiiis. Så vet inte riktigt? Humhum.. Får ta och ringa pappsen. Fast får inget svar. Ska träna ikväll också. Kl 7. Åhnej. Det är då alla kommer vara där antagligen. Och nu frågar nån Maahdi om jag vill träffa han? Vet inte hur människan ser ut. Nej, nu ska jag koncentrera mig på MTV och om en stund på frukost. Och vad äre för skitväder? Jag anropar solen, solen vart är du?



säger bara en sak: HAHAHAHAHA


ny cato

Lagt upp en ny kategori "poesi". När jag skriver dikter, inlägg som det nedanför och lite sånna stuffs? Ni fattar. Just nu.. vet jag inte om jag ska va glad eller deppig? Har inte bestämt mig än



seee min hårfärg har blivit skaplig :)


vart e du?

Jag är så irriterad. Jag vet inte vad det är du går igenom i ditt liv.. ibland så vill du träffas hela tiden och e jätte rolig, och ibland DISS på max? Som nu? Och jag som kallade dig en av mina bästavänner. Du e väl fortfarande en av dom också. Grejen e den att jag har så sjukt roligt med dig. Jag kunde berätta allt för dig samtidigt som vi hade det kul hela tiden. Skrattar så mycket med dig. Jag saknar den du var förra sommarn. Jag vill inte förlora dig.. men det kanske är vad du vill? Som det är nu, har jag ett litet hål inom mig. Det är där du ska vara. Men vart e du?



lyssna på texten, så mycket som stämmer in


jag hatar dig kylen

Puh.. har dansat rumpdans till Alors on danse så är helt sluuut nu lix whaaaazzzaaa? Jag fick ut min ilska. För när jag börjar plocka fram grejer till pannkakor så kollar jag i kylen och.. jag vet inte hur jag ska säga det här. Det var en helt obeskrivlig känsla.. men.. äggen var slut. Ni ska se hur mina tårar rinner. Herregud. Vad ska jag göra nu när äggen inte finns? Jadu. Jag antar att det här är farväl då - vi höres


du sjunger schnyyyggt

Hallo. Trött. Som. Fan. Pappa väcker mig kvart i 10. När jag har match samling kvart över 1?! ÅÅåh. Så jag somnar om, til halv 11. Går upp. Äter en halv banan. Sitter här. Och vill kolla på teve. Så jag trore blir så. Funderar på att ta bort mitt lösen till bloggen? Om ni fatar breee? Idag kanske jag ska träffa hannah efter matchen! Hope so! Saknar henne ju, inte vart me henne på år. SÅ YOU BETTER COME HANNAH, ANNARS LIGGER DU ILLA TILL. Känn dig hotad. Juste, inge inge inge mat har vi hemma. Men ändå så ska jag äta lunch tycker pappa? Hm.. lite svår kombination där. Kanske skulle göra pannkakor. Meen. Jag har inget recept men jag kan det nästan uttantill! Bara kolla här:

6dl mjölk
3dl mjöl
2 ägg
½tsk salt
... smör

jani.. blev lite sugen nu också! Så det kanske blir lite hemmagjorda pankisar? Nån som vill sällskapa? .. tänkte väl. Tjadå.


you´re smile make me happy for a while

Här ligger jag i mörkret, helt ensam och önskar att jag inte vore det. Inte att jag vore med vem som hellst. Nejnej. Det här är inte en vem-som-hellst. Det här är något annorlunda. Inte något som alla andra. Det e just han. Han som e lite extra gullig, rolig, söt snäll, omtänksam.. han som jag gillar. Han som jag hoppas på, gillar mig också. Kan det vara så att jag får ha turen att det e just mig? Antagligen inte. Men när han ser på mig med den där blicken? När han ler det där leendet? När han ser ut sådär, som ingen annan kan? När jag ser allt det där, när jag blundar? Ja. Vad ska man göra då? Sitta och vänta på det bästa. Hoppas, att den här gången, just den här gången, kanske jag får turen med mig. Att allt kan få kännas bra. Att inte behöva se den där bilden bara när jag blundar, att se det varje dag. Att det är min verklighet. Att få det som jag vill ha. Få han som jag vill ha...
 Nu kanske ni sitter och tänker "herregud vilket liv. Hon tror hon kan skriva poesi" eller så kanske ni inte alls gör det? Men nu vet ni hur jag känner. Och vissa av er har säkert kännt, något åt det hållet. Ja.. för så ligger läget till. Han kommer nog inte läsa det här. Men om han gör det? Ja, då borde du veta att det är du. För det finns bara en och det är duuuuu!

Jag gissar att min pappa eller mamma läser det här också. Jippi. Men ni vet ju också hur det känns så, ni behöver snälla inte fråga om det här sen. Bara låtsas att ni aldrig har läst det :)


alors on danse

Väntar på att Emeie ska öka takten så jag kan få träffa henne snart.. yees :) igår va vi på bio. Såg Dear John, sorglig och bra! Grät mycket.. Hm men inte sånna tankar nu. Hinner inte skriva så mycket, idag har jag hjälpt pappa måla. Fick 100 spenn bara sådär också. Happy! Nu måste jag lägga upp som jag älskar älskar älskar




skratta vs gråta

Godmorgon. Nyss ätit lite frukost. Kollar på room raiders, planerar dagen. Ikväll ska jag på takida med elin! Hihi (a) skitkul. Innan det så kanske jag ska på bio med emelie? Eller.. nä jag vetefan. Grönan ändå kanske? Men vet inte om jag orkar det. Får se hur detta blir. Herre vad hungrig jag e! Har redan ätit 2 mackor men nejnej. Här ska det ätas. Fast nu har vi bestämt det blir bio, men det stora valet är: ska vi skratta eller gråta? För antingen blir det Kommisarie Späck eller Dear John..

Jag blev totaly in looove i en kille idag! Jag ska visa videon. Jag har bara hört låten aldrig sett videon. Och han.. så sjukt snygg helt perfekt ååå jag blev tårögd när jag såg han?! Fattar inte varför, kändes lite överdramatiskt där. Menmen.

 Eller nu va han inte alls så snygg.. men kolla på 0.54 SKITHET


skolavslutningsdagen

Tja! Borde väl egentligen byta om till träningskläder? Träningen börjar om 40 min. Har inte tränat på flera veckor pågrund av ont i hälen, så ja får se hur det går! Ska berätta lite om vad som hände igår, idag och så:

Igår var jag ju hos nettan. Vi gick till trehörningen var med bella, sara, lollo, netto, elin, amanda, emelie, emma, krille, ozzie, kovacs, alex, falken, lasse, vadsmo och maurer. Hoppas jag inte glömde nån nu? :$ aa, några badade! Usch. Inte jaaag. Sen staack vi alla till sara. Det var kaos. Hade lite chill några timmar, sen gick vi till coop. Träffa jocke på vägen. Vi åt. Drog till ip. Va där en stund, emelies absolut härliga kusin var där! Haha. Jaa sen drog alla förutom jag, krille och jocke. Jag fick total utskällning av ozzie och lollo också! TACK. hmm.. ja. Stack hem vid 6. Packade lite stuffs. Drog ut och va med jocke och krille ett tag igen. När dom drog hem gick jag till ip, sen skulle jocke med också så vänta på han. Vi va med kasper, pakke och dennis. Jaaa. Vi cycklade runt i några år? Har gal1 mycke skavsår i rumpan av hans underbara och sköna sittkorg. När nästan alla drog cycklade jag och jocke runt länge! Turades om.. intressant intresant. Anteckna för guds skull! Blev hämtad. Sov hos syrran. Har passat hunden baghera idag. Och nu ska jag byta om till träning. Tjing!


mjukisar next

Tjooo! Vad ska man säga? S-O-M-M-A-R-L-O-V Gaaaah!! Kan inte fatta det?! Härligt.. :) nu e jag hos netto med hs. Vi ska till trehörning, träffa folk. Ikväll ska jag till ip tror jag? Där kommer det också va folk! Syrran hämtar mig, slaggishar hos henne och vaktar Baghera imorn. Så ring och smsa massa guuuys. Nu ska vi dra! PUSS


inlägget skulle in 2 dar sen

Vilken uppdate man gör lixom hallåå?
Så ni borde va glada. Men det e väl kul om ni får veta vad man gjort under tiden man haft dataförbud, utegångsförbud och allt de där? Ja, som idag - idag har jag sovit 3 gånger. Först under natten. Sen runt 11 och sen vid 2. Det måste ni ju veta! För det är så viktigt :):):):) jaaa! Om nån halvtimma ska det komma någon som heter bo, birgitt, boel, boe eller nåt? Inte för man kan heta boe då. Menmen. Imorgon åker vi hem på morgonen *zzzzz* och så måste jag hjälpa till hemma i 3 hela timmar! Åååh. Jag kommer börja gråta.. Bara för att jag slaggade me elin och johanna förut? Låt mig leeeva, mamma och pappa tack :) och nu. Hm, ja nu ska jag lägga upp några riktiga stek låtar!



Kärlek till dom <3


tantdag

Tjenatjenatjena! Det e ju nått fel med den här datan skriver fel hela tiden? Knapparna ligger ju kondihy.. kondihy=konstigt. Så ja ni fattar?! Har nyss nattat småttingarna. Nu är vi på landet, kommer tillbaks på söndag morgon. Kan berätta lite om the day.

Idag hade vi nån klassdag? Så alla vi åkte till tantlunden i stan. Hade typ piknick och lekte lite lekar, körde prinsess, mycket roligt enligt mig! Förutom att vissa personer fuskade typ.. varje gång? Undra vem. Det var kul där, lite sådär lagom soft lixom. Runt 1 va? Slutade vi. Så gick några till Hornstull och så ser vi tunnelbanan. Självklart är det nåt liiv inte hittar så vi missar den! Alla andra hann med förutom jag, elin, jenny och liiv! Haha. Vi, eller inte jenni, skulle till grönan. Påvägen dit diggade vi till alla studentbilar som åkte förbi. En var lite extra najsig. Gal1 kul! På grönan träffade vi wyser så hon hängde med oss. Tycker synd om dig sötnos <3 lite senare träffade vi emelie och amanda också. Åkte hem halv 5 med wyser. Det var dagen det. Jajamensan. Nu måste jag droga droga VAMPIRE DIARIES, missade igår. Inte kul alltså! Det är andra gången jag blir tårögd för att jag kommit på att jag missat ett avsnitt. Tur som e finns det på datan :) godnatt



Gaah solade solarum igår för första gången! Som ni ser på bilden e jag röd i ansiktet. Brände mig lite.. :$


lite av det goda

Tjenatjena!
Idag, eller nja om en liten stund kommer min kära syster. Hon ska hämta mig hem till henne, där jag ska få träffa världens sötaste baghera också! Great. Hmm.. e väl där ett tag? Sovmorgon imorn, så det är chill ;) vad har hänt idag? Inte specielt mycket. Killarna idag = otroligt intensiva och jobbiga! Fast dom e väl söta ändå.. eller? Ibland. Slutade med att jag gick från skolan och var sur ändå, pågrund av idioter kallas det. Jaa. Imorgon ska jag till Huddinge med elin, om hon inte glöm det?! Ska köpa lite braas, = BHAR för okunnigt folk på engelska. Eller vadå folk? Jag har typ 2 läsare daah

Nu ska mamsen ha datan. Farväl! :)


RSS 2.0