buusisar

Sitter här med Sofie på den andra datan. Egentligen är det min tur att spela musik högt BAJSA på dig Sofie! Nej nu fan höjer jag volymen mohaha.. :) så lätt var det. Visst jag fick ett FUCK YOU men who cares. Vi har spelat in värsta coola filmen gaah helt grym alltså. Nu blev det bumbibjörnarna ;) älskar bumbisarna hihi.

Vad ska hända senare då? Vet inte riktigt, vi har fått massa massa smällare iallafall så lite busigt blir det ju. Neeej nu ska jag dansa känner jag. H A R E



Hihi titta va gammal!

hoew fjortiwshoew

Är med Sofie hemma hos mig just nu. Vi har vart i Huddinge centrum och haft roligt men det va tråkigt.
Har ätit 100 pepparkakor nu. Trevligt. Skriver ikväll. Tror jag? FARVÄL


nja.. dagens fråga

Jag skriver ganska lite om mode i bloggen väl? Men tänkte att ni kunde få veta lite vad jag hissar för kläder:

    

Tycker jag e typiskt snygga saker. Jag har typ ingen av de där sorts kläderna men om jag var rik så gärna! Det här kan bli som dagens fråga då..

Vad tycker ni om min klädstil?

 


taylor liten bebis



D E T  D Ä R  E  M I N  S Ö T N O S  N Ä R  H A N  E  L I K A  G A M M A L  S O M  M I G. K A N  M A N  I N T E  T R O V A?

ny design

Hoehoe. Min nya design.. vad tycker ni om den? Ful, konstig, snygg, ball? Jag tycker den e lite tråkig men ändå skön :) i like it. Min mor tvingar mig att sjunga för henne och Björn, eftersom om jag ska komma med i den där next star grejen så säger hon "om du ska sjunga för en hel publik måste du kunna sjunga för oss" men det är ju inte pinsamt att sjunga för okänt folk! Jaja. Jag har ju gjort det förut.

Måste lägga in en låt känner jag! En riktigt najs låt. P U S S



OMG jag håller på att spela in en låt nu! Jag känner mig fan som en kändis.. Hihi. Skriver snart.

grym

was like, "Why are you so obsessed with me?"

So oh oh oh oh
So oh oh oh oh
So oh oh oh oh
So oh oh oh oh

Will the real MC please, step to the mike?

So oh oh oh oh
So oh oh oh oh
So oh oh oh oh
So oh oh oh oh

All up in the blogs
Saying we met at the bar
When I don't even know who you are
Saying we up in your house
Saying I'm up in your car
But you in LA and I'm out at Jermaine's.
I'm up in the A
You so so lame
and no one here even mentions your name
It must be the weed. It must be the E
Cause you be popping hood
You get it popping, Oh

Why you so obsessed with me (Boy I wanna know)
Lying that you're sexing me (when everybody knows)
It's clear that you're upset with me
Finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth still couldn't hit this
You're delusional, you're delusional
Boy you're losing your mind
It's confusing yo, you're confused you know
Why you wasting your time
Got you all fired up with your Napoleon complex
Seeing right through you like you're bathing in Windex
Boy why you so obsessed with me?

You on your job
You hating hard
Ain't gon' feed you
I'm gonna let you starve
Gasping for air
I'm ventilation
You out of breath
Hope you ain't waiting
Telling the world how much you miss me
But we never were
So why you trippin'
You a mom and pop
I'm a corporation
I'm the press conference
and you a conversation

Why you so obsessed with me (Boy I wanna know)
Lying that you're sexing me (when everybody knows)
It's clear that you're upset with me
Finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth still couldn't hit this
You're delusional, you're delusional
Boy you're losing your mind
It's confusing yo, you're confused you know
Why you wasting your time
Got you all fired up with your Napoleon complex
Seeing right through you like you're bathing in Windex
Boy why you so obsessed with me?

Why you so obsessed with me
Lying that you're sexing me
It's clear that you're upset with me
Finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth still couldn't hit this
You're delusional, you're delusional
Boy you're losing your mind
It's confusing yo, you're confused you know
Why you wasting your time
Got you all fired up with y our Napoleon complex
Seeing right through you like you're bathing in Windex
Boy why you so obsessed with me?


ååh låt mig vara ifred tack

Hejhejhej :) nu ska jag slå in lite presenter till Viggo och Oliver. Vi typ firar "julafton" nu eller dom får massa presenter iallafall, men vet tjänar det till när dom aldrig blir nöjda? Jaja.

Yes imorgon ska jag träffa Sofie. Kanske redan har berättat det? Mohaha jag fick smällare också så vi får gå ut och smälla imorgon natt ;) fast får väl bara vara på tomten.. Haha det spelar ingen roll faktiskt, har ju typ inga grannar eller hus i närheten. Nu måste jag bara lyssna på musik känner jag innan jag får ett hysteriskt anfall!
P U S S & K R A M


morgontrött

Zzz... Mamma väckte mig för en timme sen, inte alls pigg. Idag har jag inget inbokat kanske bara blir hemma? Eller så får nån kompis komma hit, så jobbigt att åka till Huddinge varje dag. Jag har iallafall skaffat en kompis till nyår! Sofie Danek ska vara med :) tur annars skulle det inte bli så kul. Jag sitter och håller koll på när Björn kommer hem för då måste jag logga ut snabbt, han gillar inte när jag sitter vid hans data. Men om den är precis utanför mitt rum. Det är lite svårt att motstå?


sista inlägger för.. inatt

Ska snart gå och sova. Kände bara för att spela lite spel på facebook :) och lyssna på music. Vad skulle man göra utan musiken? Ja ni. Justdet, måste bara lägga in en film på käraste Sean banan och johanna eller elin, om ni läser det här se videon! Jag lovar att ni kommer skratta. Kärlek






lite klipp med guysen!





-

Haha jag ska söka in till nått som heter "next star 2010" haha. gå in på deras hemsida så kan man vara med och sjunga och tävla om att bli kändis typ nått coolt ;) ska sjunga låten Love story tror jag eller nästan säker. Nej eller jag vettefan. Hihi är verkligen inte trött! Fan att jag inte sov över med nån jag skulle kunna vara uppe flera timmar till ju. Jag vet inte vad jag ska skriva om stackars mig. Bajs vad roligt jag har. Fast fuck att han inte fattar nånting -.- pussar på er.

 


RÖSTA PÅ MIG!

Jag ska vara med i Jossans blogg, ni får rösta på mig :) rösta inte på mig 2 ggr från samma IPnummer för hon tar bort de kommentarerna så det blir ju lite sorgligt :( men snälla gör det! Vill gääärna vinna (a) det är typ hennes kompisar som är med. Rösta på mig här ----> http://jjosefinjohansson.blogg.se

Stort tack från mig :)




Jag har haft typ rött hår! NU förstår jag varför folk kallade mig rödhårig..


sötnosar!

Hejhej! :) jag är pigg som en mört! Mohaha. Fett med flumm det blev på slutet hos liiv säger jag bara. Jag träffade ju Elin idag, vi var i hockeyhallen, killarna spelade match men jag fattade ingenting för allt bara... ja. Efter matchen tagga vi till coop, åt kladdakaka och tjockade oss, rullade till liiven och åt, flummade, hade almänt roligt. Jag diggar den meningen. Mamma hämtade mig typ halv 10 mitt när vi låg och kollade på film :(  så otoligt roligt! Jag kan inte lägga in några bilder för jag har ingen sladd här. P U S S & K R A M (härmar headshot)

tisdag

Tisdag morgon. Satte kl så att jag gick upp för en halvtimme sen. Ojoj. Har egentligen inte tid att blogga, inom en timme ska jag sticka. Fatta det tar mer än en timme för mig att komma till hockeyhallen? EN TIMME! Det är så himla tråkigt att åka ensam i en trång buss med massa fula barn och äckliga gubbar i. Buhu, varför var jag tvungen att flytta ända till Haninge? Åh, det ligger så långt bort och jag saknar mitt gamla hus som fan.

Mm.. Jätte kul. Detsutom så vill jag inte gå i kungis. Bajskungis. Jag vill gå i kvarnberga med mina kompisar! Varför ska jag göra allting fel?


sov sött dröm blött

Så nu ska jag vara glad. Eller jag e skita trött så e väl lika bra att jag går och lägger mig. Ska träffa Elin i hockeyhallen imorgon. 96orna ska spela match. Zzzz jag ska vara där kl 1? Herregud jag har knappt ätit frukost då. Aja, vad gör man inte för sina vänner? :)

Godnatt på er


Är jag rasist nu eller?

Jag vet nu kommer massa folk ta åt sig och klaga förmodligen. Vissa kommer tänka "jävla rasist" men nej, så e det faktiskt inte. Jag och Elin pratade lite om det idag också och jag är så trött på det.

Jag har inget emot "blattar" eller "invandrare" som man säger lite finare. Jag har kompisar som e det. Jag har kompisar som e svenskar. So? Nu säger jag blattar bara för att det e det som jag brukar säga.. Man får ju höra hela tiden att vi svenskar är rasister och klagar på invandrare, att dom tar vårt land, förstör vårt land, tar våra pengar.. Visst jag är inte så insatt i det hela men ändå, det är nått jag hör ganska ofta. Tycker det är dumt att klaga om det fast jag kan inte så mycket om det där. Grejen är att blattar säger att "vi" är rasister för att vi klagar på att de förstör sverige. Det är väl sant till viss del? Bara för att de finns blattar som gör det beyder det ju inte att alla förstör och våldtar blabla.. Men lixom Rågsved, Södertälje. Det e ju typsikt "blatte ställen" och det är mycket problem där. Rån, våldätker, stölder.. Ja, vad beror det på? Jag vet inte bara en bonde vet. HAHAHA! Var bara tvungen att ta en replik på Sean banan där. Gaash så skön jag e ibland :')

Som jag redan sagt jag har inget emot blattar. Det som gör mig så sur och irriterad. Man ser på facebook och playahead, där jag hängde förut, massa bilder "fuck svennar go blattar" och "hata svennar jag e stolt blatte" lixom..? What´s the point? Varför ska vissa blattar få klaga på oss svennar och snacka bullshit och om jag skulle säga nått då blir det ett jävla liv och blir kallad rasist? Det e väl fan samma sak! Är det okej bara för att de/ni är blattar? Skulle inte tro det. Vet inte vad jag vill få ut med det här inlägget. Är bara så irriterad att det är okej att nån kallar mig för nått och om jag kallar en blatte så.. Öh oh. Så snälla ni som håller på så? Lägg ner. Säg inte massa saker om svenskar, va glada att ni får bo i sverige, vissa av er kanske inte har ett hem ens.. det är sorgligt, men visa tacksamhet istället för att va kaxig och jiddra omkring.

avatar my love

Någon som vill träffas imorgon?

Idag var jag med Elin. Vi var i Farsta och köpte lite grejer. Jag köpte en blå t-shirt från Gina som det står DONT BLAME ME på. Ascool. Efter det åkte vi hem till pappa en stund.

Jag och mamma gick på bio nånstanns inne i stan sen. Vi såg Avatar! Den va bara helt enkelt speciell. Stavas det med ett L? Aja. Så himla cool och så bra story! Haha skitglad att den va så lång :) ville inte gå därifrån. Den blev bara bättre och bättre för varje minut som gick. Tycker att alla borde se den! Gud jag ler fortfarande. Den va spännande, gullig och lite sorglig. Gaah så underbar..



lol ipop

Hahaha Lisa visade en annan verision på den här filmen.. Men erkänn att den e skön! Gaah ha ha ha ;)


låt mig sköta snacket

Nu hade jag precis berättat om hela min dag! Tack så mycket för att blogg.se suger ***** hur svårt ska det vara att ha en fungerande hemsida?! Det är inte första gången allt jag skrivit försvinner. Jag loggas på nått sätt in på playercrew bloggen och lägger in inlägget där. Men sen finns det inte? Det går inte att lägga upp bilder. That´s nice. Jag kan göra det bättre! Skärp er annars ska jag kasta tomtater på er chef! Mohaha känn er skrämda..

Så om ni tycker det e tråkigt att jag inte lägger in bilder. Det är inte mitt fel :) får lägga in extra mycket musik! Puss på er bara för att ni e så förstående

farväl för ikväll (kanske)

Och nu.. Måste jag gå. Fan jag gillar verkligen dig. Vet inte om jag skriver nått mer ikväll.


Haha jätte gammal bild som jag redigerade lite...?

jag väntar.. (inlägget som skulle in för 1h sen)

Sötnos sötnos logga in på msn! ♥

Twilight-kategori

Har gjort en ny kategori! Om Twilight. Det behöver inte vara just om filmerna/böckerna Twilight, utan det kan vara fakta om personerna som är med i filmen, låtar de skrivit, allmänt skvaller. Hope you like it!




skönaste killen jao mahn

Hahaha har skottat i typ en timme nu och så har jag gjort en snöängel! Visst e jag duktig :) mina byxor e helt genomvåta men det gör inget. Är på ganska bra humör. Eller jag har typ en klump i magen... Vet inte varför? Kanske ska ringa till 118 800 dom har ju svar på allt! Mohaha så cool.

Måste bara lägga in några klipp med Shaaaaan the maaan. Jag slår den som inte gillar honom haha, om ni har tid så kolla på allt! Det är verkligen rooligt.. Puss & kram














helt... förtrollad

Yoe broe! Lyssnar på älsklings Darin. Så jävla cool! Haha, ska städa rummet lite sen måste jag skotta för jag kan inte gå på fotbollsträningen, jag glömde att mina kläder e hos pappa.. Hahaha. Måste bara säga att jag såg filmen Förtrollad igår, nån mer som såg den? Jag har sett den en gång på bio också. Det finns fan ingen sötare film! Ingen film för hårda grabbar. Man skrattade för att det va så gulligt och lyckligt hihi (a) här är trailern på den. Den är rätt töntig... men i love it!



Naah.. I början är det tecknat sen går det över till real life

aaw soetnos :$

Jag har fan alltid gillat dig. Men det är alltid nån annan som har gillat dig, jag har inte velat vara ivägen så jag har knuffat bort känslorna. Men bara av tänka på dig gör mig glad. Även fast vi knappt pratar. Jag vill krama dig. Jag älskar att krama dig. Jag vill träffa dig och säga hur jag känner. Men jag är rädd att det du vill.. är nått helt annat.



Haha coolaste låten!

i´m back

Tjuue igen.

Har träffat Luuva idag. Det var ingen som ville vara med oss :( så vi fick vara ensamma. Var på sol i Stuvsta och sen tog vi bussen till coop. Snacka och flumma bara. Najsnajs. Hoppas verkligen inte att hon lägger upp videon! Haha, typ vid 9 ikväll ska jag se på filmen Förtrollad gaah så söt! Nej nu ska jag sjunga så muggen flyger. :)


mot duschen!

Nää nu ska jag tvätta håret, fixa mig. Sen drar jag mot Luva min vän! Vet inte vad vi hittar på för kul ;) skriver om några timmar.


*ler*

För er som undrar... Så är jag den Perfekta Drömpartnern enligt facebook! Jag har väl alltid vetat det (a)
Åh.. Jag skulle göra vad som helst för att mitt liv skulle se ut såhär:




Vackert jag vet... Men det e tanken som räknas!

Hahaha

Hahaha, så jävla sköna.. Här kommer lite pics från den kvällen när vi sov hos Sara Den Siste.

   

Okej, hittar inte alla bilderna.. Men lite av det goda från mig! Puss

keisha

Blev iallafall glaaad över cdn jag fick, det är typ blandskiva med bra musik :) den här låten är en av favoriterna på skivan!



Tik tok

min jul

HEJSAN SÖTA BLOGGIS.
Fan, det suger ju att vara borta i bara 2 dagar mina besökare har gått ner typ 20% bara på det haha. Fast.. Hur många är inne på datan på julafton? Jag är ju bara för smart! Aah min jul har iallafall vart grym ;) massa presenter också hihi:

Det började med att pappa och jag åket till hans tjej den 23. Vi bakade lite, slog inte paket och jag hade askul med Emelie och Mikaela vi kollade på Shan the man herregud så klockren! Vi kollade runt på facebook och massa roliga bilder höhö. När kl var typ.. 2 satte vi på en film men orkade inte se hela så la mig. Ja dagen efter var det julafton? Blev väckta vid 11 och vi fixade lite mojs. Åt frukost/lunch och sen började vi öppna lite presenter. För jag var tvungen att åka för jag skulle till Rebecca min syster, mamma hämtade mig och ja. Där hände typ.. Jag vet inte, släktingar var där och vi åt, öppna paket och ja. Kollade på teve med Alles brorsa Patte haha (a) treevligt. Gud varför kunde man inte få en pojkvän i julklapp? Det skulle jag vilja ha! Men jag fick iallafall guldkort på grönan, presentkort på farsta, kläder, tofflor, böcker, cd och lite mer. Det var rätt pinsamt för jag fick typ asmycket paket och man kollade på alla andra, så jag kände mig så himla bortskämd och skämdes.. Fast ändå så ville jag ju ha alla mina paket :)


sista inlägget, hinner inte mer..

Haha jag hinner nog göra några inlägg (a) pappa duschar förstår ni..
Idag åkte jag till Fasta och köpte mina sista paket. Nu är det bara Niclas kvar, det är min gudfar som det kallas. Måste bara säga att det bästa som finns är när man får massa söta kommentarer! Jag blir verkligen jätte glad och det får än att vilja blogga massa. Fortsätt så!


GOD JUL FÖÖÖFAN

Nu tror inte jag att jag kommer blogga mer på några dagar ska sova bort. Vill bara att alla ska ha en jätte bra jul som jag ska ha! God jul sötnosar!


nyårs outfit?

Justdet jul om 2 dagar! Herregud jag håller på att bli gammal.. För asså, jag längtar knappt? Förut va det ju så att när det var kanske 2-3 månader kvar så började man räkna dagar! Men nu? "Jävlar är det redan jul?" haha. Yesyes. Så funkar jag iallafall. För jag har ju inte ens köpt klart julklappar! Imorgon ganska tidigt ska jag åka till Farsta iallfall och fixa det. Men det jag tänkte skriva först nu.

Visst, det har inte vart jul än och jag bryr mig faktiskt inte hur jag ser ut på julen. Det är inte så viktigt. Nyår, tänkte jag på. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa men jag vill köpa nått coolt så att jag kan ha en anledning till att få köpa en snygg klänning ;) kollar lite på bubbelroom. En riktigt snygg outfit vill jag ha! Något i den här stilen kanske..


dagens:

Dresscode:



Haha! Är man inte skön eller? Kolla mitt seriösa försök till att redigera mig ;)

Facelook:




E man inte het?

Låt:



muthercutter

Tjuhu. Yes, är hos tönt tönt tönt tönt luua. Sov hos Sara igår till idag med Jenni, Sara och Lollo. Riktigt najs. De ligger under täcket och gör vadå? Asså Luaa och Ozzie. Igår flumma vi lite och så kolla vi på The children! Så jävla scary. För de som vill se nått riktigt otäckt och spännande så se den. Vi somna typ 3 eller jag iallafall, L och J flummade i typ en timme och Sara hade lite damp :) roligt roligt. Jag tog tusen bilder typ men jag hade inte min söta kamera med mig :(

Tror att Sara kommer lägga in lite bilder och Jenni också. Får sno lite då ;)

pics pics pics

       

just nu ligger jag då i lollos säng medans ozzie och lollo viskar och strular. Usch dom e så äckliga! Blääh. Kan inte nån rädda mig?!

14.34

Facelook:




dress up

Nu ska jag klä på mig och snart ska jag till huddinge och träffa Sara. Ska ta med mig kameran den här gången! Ska ta mycket mycket bilder. Puss på er

sara svara!

Det där fjortistestet. "fjortispoang.se" jag gjorde det nyss... fick 42% fjortis. Är det mycket? Det är ju inte ens hälften! Aja same shit. Jag vet ju själv att jag inte är det, men är så kär i tester och listor! :) här får ni lite så att ni kan kopiera era töntar! Hoho

One three hill eller O.C: fan va svårt. OC
Ute- eller hemmakväll: hemmakväll
Sex eller mys: öh. oskuld?
Salt eller sött: sött
Lyx eller budget: lyx
Sommar eller vinter: sommar
När är du Född: 06.13 typ
Vad har du på dig en ledig dag hemma: mjukisar & t-shirt
Favoritresturang: kina
Favoritfilm: skicka vidare
Drömväska: ingen just nu
Har du barn: nej jag är ett barn
Födelseort: huddinge
Smeknamn: kk
Favoritfärg: rosa & blå
Drömprins: Taylor Lautner
Har du varit kär: yes
Favoritlåt: run this town
Maträtt: pappas thai
Favoritresemål: vill till usa
Favoritblomma: ros
Tycker inte om: falska
Senaste sjukhusvistelse: ögonläkaren
Favoritdricka: juice
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vita
Vad gör du när du är uttråkad: sånt här
Missbruk: datan
Vän som bor längst från dig: skåne
Vad retar du dig mest på: allt som inte funkar
Läggdags: beror på
Nagellack: blankt
Husdjur: katt
Skostorlek: 38
Syskon: rebecca
Favorit pålägg: korv
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: rädda barnen
Vilket är det vackraste ordet: underbart
Bästa bok du läst: Nån av twilight
Är du Internetberoende: oh yeah
Favoritparfym: killparfym!
Gillar du snö: ett tag
När köpte du något åt dig själv sist: förra veckan
Vilken är din bästa egenskap: bjuder på mig själv
Senaste pojkvännen: somras
Vilken film såg du på bio senast: en julsaga
Senaste köpta skiva: minns inte
Favoritgodis: plock
Studier eller jobb: lov
Bästa kompis: har ingen
Innerstad eller liten ort: innestad
Favorit bloggar: paow och vänners
Nytt eller vintage: nytt

rak eller sne..

... bena? Vad tycker ni? ;)





dagens låt!

Låten är ju bääst


sara idag

Tjaah alla trötta människor. Själv är jag rätt så pigg. Ska snart ta frukost medans jag tittar på One the hill. Hihii Chad Michael Murray är fett med sööt. Idag ska jag träffa Sara, ingen aning om vad vi ska göra. Ut och åka pulka kanske? :) det skulle sitta fint det! Hoho flumm. Jag vill sova med nån idag också men jag har nått med innebandyn.. Oh fett smart! Jag kan ju sova med Sarrääh. Behöver handla klart julklappar till mamma, pappa, Niclas, och mormor. Sen - klart ;)


skönheten & odjuret

Naah va jag vill se på den! Måste lägga in några videoklipp från den, världens gulligaste film ju. Disney filmer slår allt. Finns ju ingenting bättre! Men man böljar alltid så mycket när man ser Disney.. Njut för fan







allvarligt!

Asså gaah! Jag får seriöst damp! Kan inte nån bara skjuta mig? -.- fattar ingenting vad det e som händer? Jorden har funnits i flera miljarder år. Männsikan har funnit i kanske 10 000 år? På mindre än 100 år. Så har vi förstört nästan hela jorden. Vad är det med folk? Fattar ingen att världen kommer gå under när som hellst, förmodligen så kommer jag leva när det händer.. Jippi. Typ klimatändring, isen smälter, det kommer bli översvämningar, jordbävningar och allt dåligt som kan hända. Jag vet själv att man går omkring och bryr sig och tänker på vad man ska ha på sig imorgon, och guud va orättvisst att man inte fick den där jackan. Men vafan, vem bryr sig alla kommer ju ändå dö om några år? Det är verkligen vad jag tror. Alla äckliga företag som förstör jorden.. Gör nått åt det! Och sluta klaga på normala människor som kanske har lamporna tända på natten.. Det e väl inte vi som gräver upp olja, vi som spränger berg, vi som är galna i pengar, vi som knarkar... (vi = normala människor) ni får fan ta och fixa upp i världen! Punkt.


musik till alla fattiga

Shit, känner att jag måste göra typ 100 inlägg nu så att det blir lite kuul här i bloggen! Jag bjuder på lite musik under tiden, jag tror pappa gömmer kamernan för mig (?) för jag har letat efter den flera gånger och varje gång har han lagt fram den när han kommit hem från jobbet..

The Rasmus - In the shadow




Jonas brothers - Hold on




Jackson - Remember the time


klubberiet 50+

Godmorgon. Förlåt för sämsta uppdateringen. Men jag har inte hft tid riktigt och haft annat för mig. Det var väl senast i torsdags jag skrev? Jag kan berätta lite om festen, inte så jätte roligt.

Ja, det var ca 50 pers där. I början gick man och hälsade på alla man kände igen, jag pratade lite med Marika och så frågade jag om Alexandra går på nån sport nu och hon svara "Ja, alltså hon går ju på engelskaskolan så det är ju ganska mycket engelska men hon har spanska som språkval" hahah Sara och jag börja garva skit mycket! Jag försökte att inte visa det men det gick inte så bra.. Sara sprang in på toan och dog av garv medans jag stod där och skämdes! Sen var det mat, alla sjöng, så var det lite juldikter, efterätt och aa. Haha vi dansade ganska mycket efter några timmar. Det mesta roliga hände väl när kl var runt 12. Kanske inte vår musiksmak? 80-tal rätt mycket och annat coolt. Sen så ja faktiskt däckade vi på toagolvet! Hahaha så jävla kul, kl var typ 2 vi var rätt trötta så gick vi in på toan, snackade lite, la oss på golvet och vilade... sen så somnade vi :) vaknade av att nån ryckte i handtaget. Höhö och så var det nån äcklig gubbe som gick omkring på alla tjejer och typ skulle pussa på dom, (även på mig) uuusch! Det var väl den kvällen ;) tyvärr så glömde jag kamrean, tog alltså inga bilder... Synd. Love på er



Saraa


Robert sjunger

Han kan sjunga! Den urgulliga vampyren kan sjunga.. Ball röst.

 



Visste ni att han sjunger den andra låten jag la in i första Twilight filmen? När Bella har blivit biten av James i ballettsalen. Edward ska suga ut blodet ur Bella. Då spelas den låten och han har en så sjuk röst! Verkligen inte som alla andras. Jag ryser..

Du är!

Gaah! Är fett sur -.- Alla vet väl att Kristen Stewart och Robert Pattinsson har haft nått på gång? Men nu visar det sig att Kristen typ "tjuvdejtar" Taylor Lautner! Vafan det får bara inte vara saaant.

1. Taylor är yngre än Kristen
2. Va inte Taylor tillsammans med Taylor Swift nyss?
3. Taylor är för snygg för Kristen
4. Taylor är min
5. Jag & Emelie ska ju åka till USA när vi fyllt 17 och hälsa på Taylor, jag ska gifta mig med honom och skaffa 3 barn. Vara rika och ha det underbart!

Så kommer hon och förstör allt.. Snyft! Rob och Kris va ju så gulliga tillsammans? Det va lixom de som passade ihop. Cool stil båda två, orkar inte med paparazzis, orkar inte med fans (vad jag har läst) haha. Fy skäms.


party!

Imorgon is the big shit! Hahaha kollar på Simpsons the movie, snart blir det "spiderpig spiderpig" yes, ingen har väl missat den? Aja, återigen till imorgon. Börjar skolan kl 9. Det ända vi ska göra imorgon är typ städa. Vet inte ens om vi ska äta lunch i skolan. Efter skolan ska jag till Sara antar jag (?) ingen aning om när hon slutar. Vi åker hem till mig sen fixar oss jätte vackra. För kl 7 ska min mamma ha 100 års fest! Yes, 100 år blir hon. Det är absolut inte så att hon ska fyller 50 år och hennes kompis Ingrid också fyller 50 år. Absolut inte! Det ska vara i en lokal nånstanns i Haninge och det ska komma typ 60-70 pers? Eller pers kan man väl inte kalla det, gamlingar. Kanske stavas det med 2 m.. Mm. Iallafall Sara ska fylla med, då har jag nån att dansa med! I somras när Elin var med, då var det ju värsta läskiga gubben som skulle dansa heela tiden. Aja. Det ska bli skit naaajs. Justfan kom på att hon ska väl antaglien sova hos oss då? Men det har jag ju glömt bort helt höhö. Ups. Här är bilden på kjolen jag ska ha, vet inte vilka skor eller för
linne! Och strumpbyxor blir det till..


idag

Idag har jag också vart med de här töntarna Headshot och Lidl! Även kallade Elin och Johanna. Men det e väl ändå lite booring? Hihi. Nu är pausen slut, Paradise börjar nu igen! Trevligt. Spännande också, för nu e det parningscermoni eller hur det stavas. Snälla låt Cimon stanna kvar och Greta tror jag.. Jaja här får ni två bilder på töntarna. Vi kollade p Harrypotter filmen hihi, så coola vi e. Innan det såg vi lite på Turtaly Spice eller vad det heter, de 3 tjejerna med röd, grön och gul dräkt på sig och får massa uppdrag och så har de laserläppstift haha och hårföner med raketer i hahaha. E man cool så man. Jag och Hs lovade också att vi skulle slagga på lovdet. Självklart!



Tönt nummer 1



Tönt nummer 2

nya klasser. omg

Tjena gays! ;)
Allt bra med er hoppas jag. Jag mår bra, lite trött och frussen men så e det på vintern you know. Idag har det verkligen snöat skit mycket! Yeees nu börjar Paradise, lika roligt som vanligt när alla ljuger och playar varandra. Fast han den där Rami verkar ju lite.. äh ja. Gillar ingen där egentligen. Eller jo Simon verkar vara cool. Hihi.
Idag var det sämsta skoldagen då. Men som tur sista på några veckor. Imorgon ska vi få reda på de nya platserna också! Det e ju bara 2 klasser i 7an så vi kommer byta klasser varje termin.. Läskigt och pirrigt.


in school

Hej n00bs! Är i skolan har rast. Ska ha musik nu. Ja jag lever iallafall. Pöss

ööh lite udda

Yes, jag ska gå kvar är bestämt nu. Känns bra och allt blir ju bara bättre med tiden när man lär känna folket bättre.

Ska snart äta och mår lite bättre men sitter med filt runt om mig och och fryser. Ska på träningen idag men osäker på fotbollen imorgon, för jag vill inte bli mer frussen och sjuk. Stackars lilla mig. Är helt enkelt kär i låten "Ser du stjärnan i det blå ja den lyser för oss två" så söt! Imorgon är det vanlig skoldag tror jag iallafall. Haha måste nog kolla det! Lite jobbigt om jag kommer till skolan vanlig tid och så är ingen där...? Lite blandade ämnen hära. Blev jätte glad för jag såg att Klubberiet snart ska dra igång med en ny fest, då vill jag verkligen komma! Det va ju ett tag sen. Är bara så roligt att gå på sånna dansklubbar och så i början av januari ska innebandy till Storvreta. Ska också bli skit skit roligt :) nej nu måste ni få en bild


äkta vänner tack

Vissa förstår visst inte men jag är inte falsk? Jag är inte det. Jag snackar inte skit om de som jag gillar. Jag gör det om de jag inte känner och folk jag har nått emot, det är sant. Men tro inte att jag snackar bullshit. Jag vet vem det e som kommer ta åt sig men jag menar seriöst till alla. Bara för att måna är så betyder det inte att alla är så. Jag tycker jag är en ganska bra vän - eller jag försöker iallafall det är väl det som e viktigast? Jag bryr mig om folk och hjälper gärna till. När man blir dissad för att vissa andra är coolare före äkta vara.. hur e det man tänker då? Man fattar om man vill ha populära kompisar men jag är så trött på allt det. Höll man inte på med sånt i 5an? Lixom, sluta. Typ när det är en som bestämmer allt och alla andra bara följer efter och låter "ledaren" säga åt en att göra massa saker. Så fegt! Jag vill komma bort från det där, vara liten och aldrig behöva växa upp.

Nu ska jag kanske byta skola till vinterlovet och jag måste bestämma mig idag! Därför ska jag prata med päronen. Det är skit svårt för jag vet inte hur det är i Kvarnberga, tänk om jag ångrar mig och trivdes bättre där jag går nu? Eller så kanske jag går kvar och sen blir allt skit.. Men hela livet är väl så? Det går inte att få som man vill. Lycka kommer lycka går.









buuuhu va kallt

Nej nu jävlar! Jag måste uppdatera mycket mera, kanske inte så konstigt att jag har lite besökare? Sitter och lyssnar på Michael Jacksson och funderar på om jag ska vara med i nått som heter "next star 2010" lite roligt kanske? Mår inte så jätte bra, vi var i stan idag i skolan och det var svinkallt. Jag frös as mycket och orkar inte riktigt berätta men vi gick runt i grupper och svarade på massa frågor om Gamla stan. Jaa och nu så fryser jag och har ont i huvudet. Vet inte om jag ska träna.. synd också för jag hade tänkt att va med Lisa idag och kanske träffa en Erik. Men så bestämde mina päron att v ska prata halv 5 idag. That´s life. Fast Lisa har inte svarat på mina sms! Ååh.


hinner inte lägga in bild

Nu är det gamla vanliga jag som bloggar. Titta coolaste designen Lisa gjort! Taaack så mycket :) ♥
Den blev ball tycker jag iallafall. Idag har det vart skola. Sämsta dagen! Ni vill inte veta.. Måste kolla bussen först sen kan jag berätta haha. Aa ska ta den om typ en halvtimme! Men känner inte att jag har tid att vara inne och skriva nu, måste byta om. Yes min dag va inte så bra som sagt. Mitt bank kort är "taget" av den jävla aoutomaten. Varför vet jag inte? Så nu måste jag köpa nytt herregud! Shit bråttom nu. Puss

obs !

Hej Lisa här igen,
håller på och fixa designen men den felkn*llar sig nu så ni får ursäkta om det ser helt cp ut,
och mitt tålamod håller på och ta slut så jag fortsätter med den imorron så ni får stå ut :)


Hej, Alfons här !

Goddag kära vänner, lison här.
Nu ska jag gästblogga lite,
Jag & kristin har precis ätit och nu lyssnar vi på lejon kungen, äter choklad och är bara allmänt coola liksom ;)
Idag har vi inte gjort något speciellt faktiskt men hallå det är söndag liksom, hatar söndagar !
Nåväl, jag är bäst hej då ! ♥☻☺


Jag & kristin i Thailand förra veckan, så jävla kul gumman <3333


14.20 mot huddinge

God dag gott folk. Nu ska jag fixa mig lite och sen tar jag bussen mot huddinge om 30 min! Ska träffa Lisa den bajsungen :) puss


sov sött

Nej nu ska jag snart sova! Ska upp runt 8 imorgon -.- har träning som börjar kl 10 herregud.. Efter det ska jag träffa Liiisa iallafall! Nytt namn: Alfons (?) hihi lite flumm e man allt.

En riktigt jävla stor katastrof: Jag har snart läst ut sista Twilight boken! Vad ska jag ta mig till. Det är bara typ "efterord" eller vafan det heter kvar. Ååh min älskade söta lilla bok.. Nu måste jag sörja. Godnatt på er


aa

Jag saknar oss faktiskt..


12 dec

Hej sötnosar. Haha det suger att inte ha läsare, mellan 15-30 typ. Aja, får väl trösta mig med att jag bara haft den en vecka typ. Idag har vart en riktig tråkigt dag. Har gått Luciatåg genom Huddingecentrum! Gissa om pinsamt. Haha, var väl okej..

Men igår då? Erik vann! Åh han e bara för söt. Jag rös när han och hans flickvän stod på scenen, så himla gulliga. Han stod och grät och kramade henne och sen krama han om alla andra i idol.. Naah så gulligt! Och idag i tidningen hade tydligen Laila klagat på hans flickvän "Hon borde ha gått av scenen" men vafan?! Palla. Jag tycker det va sött iallafall. Imorgon vad ska hända dåra? Först fotboll redan kl 10 *suck* till 12, efter det ska jag träffa Lisa. Jag ska träffa Erik Ros*** också kanske. Vet inte om Lisa ska med då? Naej, har inte riktigt bestämt. Men en sak e säker - jag e jäävligt sugen på att nån ska fixa en fest! Var typ 100 år sen sist, herregud. Nån?!


idolfinal tonight!

Vilka ska se på idol? Jag ska! Jag har inte precis jätte lust.. Men för mammas skull mest. Vem tycker ni ska vinna? Erik eller Calle? Jag tycker självklart Erik. Visst hade jag velat att Tove var kvar. Jag har missat ganska många gånger så jag har inte hört Calle så många gånger typ 3. Men jag fattar inte vad det e som e bra med han? Han är verkligen inget speciellt av det jag har sett. Fett dåligt ju.. Måste nog gå nu. Hihi då kan jag smsa med älsklingen också (a) Kärlek till er alla. Not! Muhihi



Gammal! Saknar min lugg


luciadag

Sancta lucia ge mig en tia.. Ah ni vet. Idag har jag sett på 2 luciatåg. Först såg jag på min låtsaslillebrors, hatar det ordet, sok började vid 7 så gissa hur tidigt jag fick gå upp! Jaa det var lite gulligt, sen åkte jag till ögonläkaren. Som vanligt var allt bra. Efter det vare skola, fast vi hade bara roliga saker idag. Först hade 9orna lucia, det va skit kul haha. Resten av dagen pysslade bara 7orna? Så himla roligt. Jag, Rosanna, Rebecka, Emelie, Hanna och Melinda satt tillsammans då. Hade jätte roligt och vi pratade om lite privata saker haha så vi hade tyo hemligt språk! Så jävla roligt.

Efter skolan åkte jag och Melli till Farsta. Handlade lite julklappar och jag hitta väärsta snygga trosan fast vääärsta konstig också. Vi var där från typ halv 3 till halv 6? Efter det tog jag tunnelbanan till Gullmars, mamma hämtade mig.. Ja inte så mycke mer intressant. Just nu sitter jag och diggar denna låt som jag är kär i !


lite gamla pics

Nämen titta va jag hitta! Kolla hur jag såg ut för ungefär 1 år sedan...

  

Inte så jäätte mycket skillnad kanske.. Fast ändå jätte stor skillnad! Eller? Jaja. Undrar hur jag ser ut om 1 år ;)


Gullegull

Jag vet filmen e från förra året.. Men den så så söt (a)



Är på värsta julhumöret! Måste nog skriva önskelista snart hihi, och så ska jag börja handla julklappar i helgen. Så mysigt! Inte ens 3 veckor kvar nu ju.. känn er glada förfan!

fattar om ni inte orkar läsa

Hejhej bloggen! Nu kan jag skriva lite igen. Är fett glad! Och smart. Jag bytte data för att min msn har inte funkat på datan. Det gick inte att installera nya msn och inte ens den gamla funkade. Jag menar, visst, det är inte sp kul med den första msn men bättre än ingenting? Jaja. Så bytte jag data och nu har jag ny msn! Haha gud så intressant va? Nej. Kom nyss hem från genrep med sången. Jag ska gå luciatåg genom Huddinge centrum. Snacka om pinsamt! Asså bara ingen jag känner e där. Det är bara massa yngre med. Nästan. Och sen så är det några "lucior" som går typ i 1a ring. Tråkigt inlägg det blev. I pausen på genrepet sprang typ alla omkring och lekte kull? Medans jag satt och titta på. Mycket roligt. Har tänkt på en sak också.. Jag gillar inte barn! Inte barn som går typ i 3an-5an dom e så töntiga. Hahaha. Nej, men antingen e de värsta töntarna eller så e dom skit kaxiga och bah aah. Nej orkar inte med sånna saker. Det var väl det jag ville säga då hah.


stjärnan i det blå

Shit. Jag känner inte dig? Men ändå så känns allt så perfekt. Det går alltid för snabbt. Jag vet inte ens om det är äkta. Jag hoppas det. För det känns inte som det brukar göra. Det.. är nått speciellt med dig


onsdag

Ähm ja. Har kommit hem från skolan. Onsdagar är bra skoldagar. Eller ja det är ganska roliga lektioner. Hade inte min skåpsnyckel i skolan? Vet inte vart den är - måste nog bryta upp mitt lås då haha - så ja fick va utan lite saker i skolan. Orkar inte just skriva så mycket. Om nån timme ska jag dra på fotboll, åker till mormor efter det och sover där. Frukost på sängen imorgon ;) hihi hon e så söt! Men iallafall, inget bloggande. Vi ska på Naturhitoriska med 7an. Kanske inte så jätte kul. Eller så kanske jätte kul. Same shit. Hare sämst suckers!


...

Fyfan.

track back smack

Hejsan hejsan. Idag: Jag gick till skolan, konstigt va? Vi hade bild. Det är jätte tråkigt, vi håller på med nått projekt "Café" som suger. Hela måndagar suger. Sen NO, spanska, matte, so. Allt tråkigt! Haha. Efter det gick jag hem för att jag hade glömt innebandy kläder sen så kom inte bussen och aah, så kom jätte sent till söta lilla mormor! Va där ett tag iallafall och sen var det träning. Jag fick världens suprise! På Storvreta cupen ska jag vara back? Shit, jag som trodde jag skulle vara reserv typ. Men aja, det var ju ganska kul men lite läskigt att höra. Hihi. Är lite busig nu ;) ska ladda upp musik till min ipod höhö. Bajs på er alla!


nu ska jag sova

Nu är det kväll! Ska snart gå och lägga mig, kom på att jag inte har duschat ju.. Euw. Får göra det imorgonbitti men gud jag orkar verkligen inte. Vi börjar lixom 8 imorgon. Skit jobbigt ja. Aja, that´s life. Idag har jag sovit ungefär 6timmar. Somna typ kl 2.30 och så gick vi upp halv 9. Ojoj vad jag klagar nu då. Men åh. Vet inte vad jag ska skriva i det här inlägget. Blir ju lite fel om man bara byter ämne. Eller? Haha, nej nu ska jag gå och leta efter min kära mobil. Natti


drar till match


sean eller sean?

Shit vad jag älskar dom! Hihi, så roliga. Seriöst! Haha, vem gillar ni mest av Sean the man eller Sean banan? Jag tycker Sean the man. Haha, så.. Sean the man vs Sean banan?




ensam hemma

Tjatja. Håller på och äter mig pyttipanna, som jag har gjort helt själv! Har kommit hem från Melli. Sov ju där, vi gjorde inte så mycke? Smsa massa igår haha och va flumm. Roligt! Idag följde jag med henne till träningen och kollade på i hela 2 timmar! Aa. Senare idag har jag match. Samling 15.45? Melli skulle kanske komma om jag fattat rätt. Ensam hemma just nu. Sköönt. Ska sminka mig, sen blir det lite ego pics ;)


besökar rekord! ;)

Haha ofta jag har 20 besökare på 2 dagar? Hade det igår iallafall! Hihi, busigt.



Okej, tänk bort killen som dansar. Det är självaste låten som är cool!

måste duscha nu

Hellu. Har nyss kommit hem, sitter och äter vindruvor, godaste som finns? Har spelat match mot Tröjna. Vi vann med 5-1 det gick skitbra i första, andra inte alls lika. Men vi vann ju iallafall. Kl 2 ska vi samlas i Solna nånstanns, vi ska till Västerås och se på InnebandyVM så jävla kul. Kommer hem vid typ 9 och då ska jag till söta Melli! Ska sooova där. Nu ska jag ducsha, puss



Meliiinda


fredag!

Hej alla söta läsare, (om det finns några) snart ska jag städa lite. Pappas tjej och hennes barn kommer hit. Vi ska typ kolla på film och ha det mysigt. Tror det blir naaajs, idag har jag vart med Sara. Mötte henne i kvarnberga, hon satt med Ippa och Amanda? Aa, sen gick vi hem till henne pratade, åt och hade det väldigt trevligt! Sen tog hon bussen till sitt genrep och jag bussen hem. Hmm har väl inte hänt så mycket mer idag :)


luuuftens hjältar!

Känner att jag måste fyllla bloggen. Så ni får dagens låt! Hihi, är på busigt humör idag (a) jag ska få träffa Sara! Ååh ha verkligen saknat den tösen. Pussi


chillout

Godmorgon. Hihi, det känns jätte booring att skriva inlägg när man inte har några läsare. Fast måste lägga ut adressen på lite ställen, så att folk märker den. Idag har jag sovmorgon till 9.50 så ska gå om en halvtimme typ? Har sminkat mig, klätt på mig, ätit så nästan allt e fixat. Det e en bra skoldag idag. Först SO, okej det är inte så kul, sen tror jag engelska, svenska och gympa. Vi ska köra brottning! Fatta hur gym jag kommer va. Jag är helt enkelt bäst på det! Eller tror det iallafall.. Nä men jag är ju en tuff brud ;)



Haha cooling!



Den här sötnosen ska jag vara med idaaag.

tanter/gubbar

Woow jag hade faktiskt 3 besökare! Helt otroligt.. Haha. En liten hiss får ni:

HISS:
Gamla tanter och gubbar. Så gulliga! Haha. Sure, jag vet att det finns många surkärringar och det. Men så är det alltid? Bara för att man pratar om nån speciell haha "folkgrupp" kanske e fel ord men iallafall, så betyder det inte att alla är likadana. Same shit, åter till det som jag skulle säga. Jo, de är jätte gulliga! Så himla sociala och ni vet, bjuda på kakor och sånt hela tiden. De som man inte ens känner pratar jätte ofta med en, om man håller upp dörren blirde jätte glada. Så gulliga bara!



lite info?

Men åh fuck! Nu raderades allt jag hade skrivit.. Har iallafalla en ny blogg. Inge playercrew längre! Vet inte rikigt varför det blev så, men jag orkade inte skriva längre där helt enkelt. Aja, hoppas det blir bättre här. Hoppas det blir en rolig blogg att läsa? Just nu har jag 0 läsare haha, så det lär ju ta ett tag innan det blir roligt. Puss


ny blogg

Tjao! Hittade seriöst inge bra namn. Så det bara blev nånting. Hihi


RSS 2.0