ska glömma det gammla

Nej nu ni. Nu ska jag fixa med min nya blogg :) jobbigt.. jag vet! Menmen. Ni får en dresscode bild undertiden mohah



Örhängen - Jennis
Tröja - också Jennis
Shorts - H&M


jenni är naken!

Tjosan. Har precis duschat, så nu är Jenni i duschen. Har sovit hos hennes syster i Gnesta, det va härligt. Skojsigt, vet inte hur länge vi dansade sån där matta. Höhöhö. Det va kul, kanske inte var så duktig. Har inte spelat sen 5an så de va skitkul! Ja.. sen la vi oss kanske vid halv 4, jag och Jenni låg och snacka massa. Sen somna vi, gick upp tidigt, försov oss, men vi hann allt bra. Yeah, e man grym så e man antar jag? Juste jag va på ung också.. hade jag nästan glömt. Det va inte skitkul precis. Men det va heeelt okej. Träffa lite folk, folk som jag inte träffat på såå länge. Gaaah. Ska dit idag me. Sen orkar jag nog inge mer ung förän när det är the voice dåra. Sover hos sötnosen då också :) nu ska jag.. vad ska jag göra? Vänta på att hon dushcar klart, ska lyssna lite Darin känner jag. 0738155364 om ni vill ses!



breathing your love

Äh vafan. Fortsätter nu skriva i den här bloggen. Gjorde en blogg igår, kristinholmstrom.blogg.se men har bara skrivit 2 inlägg och ingen design. Så ska fixa till den när jag har tid. Så får jag se hur de blir me det. Hmm. Ja, igår var en underlig dag. Mitt humör gick verkligen upp & ner. Ner & upp. Idag är jag på rätt så bra humör. Ska träffa Jenni snart, vi ska till Huddinge för att göra en privat stuuff sen blire mot stan. UNG ni vet? Det här är nog den ända dagen jag kommer vara på ung, det e mest fjortisar som e där varje dag. Förlåt om nån av mina kompisar ska dit varje dag :$ men jag kommer ändå tröttna på de. Så blire voice på lördag också. Slaggar hos Jenni då. Slaggar hos henne idag också, har bara glömt att berätta det för henne. Hahaha. Nee nu ska jag allt ta och sätta fart. Kanske hinner jag lägga in en outfit bild? Maybe maybe. C yaahhh


ny blogg tack!

Någon som vet nåt bra bloggnamn? Vill verkligen skriva av mig men vill inte i den här bloggen. Ingen läser den och vill ha ett nytt namn.. så snälla nån?


ett tag sen

Hejsan mina 7 läsare! Haha. Jag har slutat blogga som ni ser? Jag orkar inte. Så mycke att göra nu på lovet och ja. Men ni kan få veta att jag ska till Gotland imorgon. Är borta tills söndag. Vi åker hem på natten till söndag. Ja sen är det UNG veckan. Fyfan va jag har längtat! Och nu har jag en ännu större anledning att vänta ;) Jenni knows whhhy. Gal1 najs vettni. Aa jag är lite halvsjuk. Förskyld och så. Har vart på landet den här veckan. Men igår kom vi hem, då drog jag på bio med Jenni. Incepiton såg vi. Den var.. komplicerad. Men rätt bra. Sen åkte vi hem till mig. Färga mitt hår. Jag ****** haha. Mysigt! Låg och snacka lite. Smsa lite. Webba lite. Härligt.

Minns inte sist jag skrev ett inlägg? Så under lovet.. har jag vart på mammas land, pappas, Gothia cup, lite kompisar.. kommer inte ihåg början av lovet. Haha. Skitsamma ni bryr er ändå inte. JAG HAR FÄRGAT HÅRET NANANA. Det ser ganska bra ut nu faktiskt.. Yeeaaah. Hejdå. Orkar inte mer, får ont i tummen. NOOOT



ett tag sen


RSS 2.0