småsjuuk

Jag och Lollo snackar på msn.. och vi e så sjukt coola! HAHAHA så sköna :) för er som undra gick jag hem från skolan. Mådde inte så bra, och vi har lång dag. Kände inte att jag skulle palla hela dagen. Tror inte det blir nån träning dåra. Hmm.. lite update bara för mina 4 läsare! TJIHOO.



saknar


blondin ?!

Hejsan, kollar på teve, pappa e inte hemma. Har match på ip idag vid 1 eller nått. Har färgat håret! Det är typ.. blont/gult? Haha, det ser helt okej ut iallafall. Men mina ögonbryn e så mörka! Vet inte om jag ska färga dom kanske. Maybe. Orkar inte blogga mer för jag har bara 1 läsae typ hahaha. HEJDÅ


INFORMATION

HALLÅ DÄR!! För er som inte fattat det så har jag dataförbud och utegångsförbud! Så jag får inte blogg på fukking 3 månader.. kul! Så, det här var bara lite fakta för er som ville veta. Nås på min söta tegelsten = MOBIL FRÅN 1700-TALET :) puss era fula fan


lajja

Next helg.. Spikat och klart! Jo för vad händer då? Hmm.. et vet jag inte ens själv. Höhö. Imorgon e det skuuula!! Då äre matte.. och alla vet ju vad det betyder! ... Shit so azuuum. Najs huh lillebruh. Fyfan. E på helt okej humör. Snackar me Nettis sötnos på msn. Snart kommer mamma och då ska päronen och jag snacka ... HAH! Jag har inget att skämmas för faktiskt så why not? Anklageser och skit. Men äsch, imorgon e en ny dag. Hoppas jag? Om han inte ligger under sängen beredd för att ta ansats och stycka mig. HOHO!! Kuckelikuu. Är på asnajsigt humör märker jag ju! :) kan inte nån sötnos komma hiiiit? Känner före. Really. Nu ska jag läsa lilla Wysers blogg, va ett tag sen vettu. PS! Nettis har inga föräldrar


på dåligt humör

Var så taggad på att träffa nån, vara ute i det finfina vädret. Men nä? Ingen vill vara med mig för att alla hatar mig. Alla förutom Johanna Liiv. Så då sket ju det sig? Va kan man hitta på här hemma då? Ingenting antagligen. Men fan va sugen på godis jag e.. kanske ska gå och köpa? Ingen dum idé. Fast är osäker på om jag orkar.. hah, så jävla lat. Fyfan va jag blev på riktigt dåligt humör.. tack för det. Då va denna dag bajs (Y)

Deppinlägg typ.. men har fan längtat efter att få vara med kompisar och nu när man väl e hemma vill ingen?! Hejdå ska gå och bli tjock. Ännu tjockare.


på gott humör

Heeej söta människor (fula också)

Hemma nu! Så. Det var mitt lov alltså? Shit sista lovdagen, då ska man vara me kompisar men nänä. Funderade på att sitta på balkongen och blogga i det underbara, vackra, soliga vädret. Det va bara lite föör soligt så jag kunde inte se nått på datan. Har vart utan godis hela helgen! King man e va? Det är en sak till jag inte gjort på hela helgen! Men det kan jag inte skriva här hahaha.. fast asså det är inte det jag menar om ni trore? Nä asså de e typ bara en person som fattar..

Nu har jag vart på träningsläger i Norrtälje. Vi bodde på ett, jag vet inte dagis, skola, psykhem? Nått åt det håller fast det var sånna där lumpensängar så vi sov i sånna. Jag och Sofie sov högst upp och det fanns inget staket?! Så jag och Elin gjorde upp en plan ungefär vad som skulle hända om jag ramla ner.. Hah. Kvällarna precis innan vi skulle sova var ju roligast! Alla låg och berätta massa skämt och annat stuffs så låg hela rummet och dog halvt av garv. Det gillar vi! Det gick rätt bra och träna också hihi. Fast det va igår som det va skitdåligt väder på dagen så det va bara jobbigt att träna då. Men överlevde gjorde vi. Och nu är det skola imorgon? Fattar ingenting ju.. S-K-O-L-A imorgon. Huh? Nä jag hörde inget.

Måste droga låen Bigger nu! Jag ska, jag vill och jag kan lära mig hela utantill! PUSS


pusspåer

Nu går jag. Puss på er, ingen update på två dagar nu


tågluff

Fan va najs! Nu är jag på ganska bra humör :) ska sminka mig lite till, packa ner sminket, duschgrejor sen är packningen klar. Vet inte vad jag ska ha på mig? Mjukisbyxor? Trorää. Fast va fult med det till de där rosa fejkconversen till.. Jaja, ska bara luffa lite tåg. Inte så farligt. Mitt hår har blivit ganska ljust också kom jag på! Det är riktigt najs. Tror jag ska färga det nästa helg.. fast det kanske inte är bra? För då kanske det blir orange igen? Ååh. Ska nog vänta tills mitt hår blivit lite ljusare sen färga, Go Mitt Silverschampoo! Lägger in ett videoinlägg snart...



Jag är så vacker :')


Jag? Hah!

Player? Skulle inte tro det. Du är den ända för mig.


idag åker jag.. igen

Tidig morgon. Trevligt att statistiken börjar komma tillbaka lite :)

Sitter nu och äter nyttig macka med onyttig oboy. But i like it. Idag mår jag ganska bra. Eller jag e besviken.. men annars e det väl okej. Eller ja "min utsida ler men insidan e nåt ni inte ser" ungefär så känns min dag. Idag ska jag iallafall på fotbollsläger. Försöker tänka positivt istället så, så tråkigt kan det väl egentligen inte vara? Det är ju ändå mitt lag. Som jag har kännt mer än halva livet? Det som känns tråkigt är bara att jag inte vill åka bort igen, kom hem igår kväll och nu får jag inte vara hemma och ta det lugnt bara resten av lovet. Kommer hem på dagen på söndag. Då får jag nog inte träffa kompisar. På måndag e det skola men uuusch! Längtar verkligen inte. Det är ganska kul i skolan men i skolan är det full av falskheter också. Orkar inte me sånt!  

Nu ska jag sjunga lite på min.. låt? Mysigt. Sen diska lite och försöka få bort nagellacket i handfattet! Spillde ut typ halva burken? YOU GOGOGO GIRL! Efter det checka av packningen ;)


asså...

Skit i allt. Skit i allt. Orkar inte förklara, bara skit i allt. Har gråtit och har vart arg. Nu e jag bara ledsen. Ni kan få några bilder från fjällen iallafall..





hej skalbagge



älskar dig bebis


back home

Jaa tjena fan! E hemma. Jätte trött. Men fanfanfan! Saknar dig. Har ju vart i fjällis! Med Johanna Pungråtta :) det har vart najsigt, lite hemlängtan har man väl haft (a) menmen. Vi har åkt skidor, åkt pulka, ätit på resturang, busat, dansat, sjungit, skrattat, sovit.. hm lite blandat. Igår åkte vi pulka! Men det slutade med att vi sprang in i huset för vi hade sett björnar, krokodiler, ailiens, mördare, badvakter (?) hajar och ögon.. Hm. Idag då så skjutsa mamma oss till tåget i Karlstad. Sen kom de där Biljettpoliserna eller vad man säger och säger att vi inte fick åka med för vi hade inte vuxet sällskap?! Vi hade köpt barnbiljetter och då fick man alltså inte åka med.. Lixom whaaat? Tur att de inte slängde av oss iallfall. Det va helt okej att åka tåg. Smsa typ massa, digga musik, busa lite. Leta snygga killar. Om vi säger såhär i Branäs fanns det jätte mycke snygga killar! Noot. Fyfan, helt dött när det gäller den avdelningen. Men nu e man hemma iallafall.

Ska lyssna på radio, har inte gjort de på länge. Sen måste jag städa mitt rum, kul. Sen måste jag packa till imorgon, för då ska jag på fotbollsläger. Asså ni fattar inte?! Jag blir helt gråtfärdig av tanken att jag måste iväg igen! Jag vill inteinteinte! Asså jag får inte vara hemma nånting på lovet och jag åååh vill verkligen inte! Alla har börjat hänga på ip undertiden man e borta också? Kul nu missar man det. Kul jag hatar morgodagen. Kul jag hatar att jag ska på nått jävla läger. Sure, det kanske blir kul men vemfan bryr sig när jag vill vara hemma! Dra åt helvete



söt man erå.. typ no makeup


sötnosar e vi allihopa



Ja här sitter vi alla  4 framför datan. Väntar på att lunchen ska bli klar.. idag vet jag inte riktigt vad som händer. Hmm.. Ikväll ska vi äta Texmex buffe på resturang ;) imorgon blir det hemresa. Sitta på ett tåg i typ 3 timmar tror jag? Skönare än att åka bil iallafall. Nu jävlar ska vi dunka musica. Hola babys!


update från backen

Hej lite update skulle väl inte skada? Johanna vägrar ha datan?! Konstig människa där.. :)

Okej, vi hare najs här uppe i vintern. Fast idag var de faktiskt 8 grader? Så det e ju inte precis kallt. Idag tog vi privatlektioner en timme. Har inte hänt mycket idag. Hade det grymt kul elfter! Åkt upp&ner hela tiden i lifterna, låg och dog av garv, liiven fick en lift i huvudet (Y) haha! Suckers. Igår åkte vi pulka, skitkul. Vi har försökt ta gaaanska mycke pics. Men johanna e ju lite seg så det lär väl inte bli några bilder i bloggen! HAH. Nu har vi sett klart Skönheten och odjuret också (a) så bra! Jag grät som vanligt i slutet.. Nä. Nu ska jag sätta in nån blonderingskladd in my hair. PUNGRÅTTA IN MY ASS


kisspause

Yees. På väg till fjällen nu har vi göttat oss i skogen :) nu ska vi fortsätta kolla på Vampire diarys.. I LIKE


dansaresvansare

Fyfan! LOVE IT :)


ekollon

Tjena brushes och syresh :)

Är med Johanna. Hon kom för nån timme sen. Har gjort lite mackor till imorgon, king man e! Vet ni att jag fått Johanna att inte ha löshår på resan? Känner mig fan lite stolt! Jaja. Gissa när vi ska gå upp imorgon..? HALV FUKKING 5! O-m-g säger jag bah. Så vi blir väl tvingade i säng om en kvart eller nått? Vi kommer absolut inte somna på ganska länge.. okej, varför e jag så seg på att skriva inlägg? Har väl tagit några år bara hittills.. Fan jag saknar dig redan! Hur ska jag klara mig i 8 dagar? Får väl ladda för självmord i backeen. Shit om typ.. 8 timmar sitter jag i bilen! Hemskt.

Btw, hur säger man flera Tv? Två tevor, teves, tever? NÅN SOM VET?! Shit tagit ytterligare några år till..



Ååh från somras (a)


packfeber

Tjoho. Här packas det som bara den. Nu ska jag ta en lång och skön dusch + hårtvättning. Sen packas det ännu mer. Åker till murrmurr och äter lunch, sen mot mamma och packa ännu mer. På kvällen kommer älsklingen Johanna till mig! PUSS&KRAM


love it before it leaves

Fan va tråkigt, alla ligger och sover?! Nä men måste logga ut från datan. Har ingen att smsa med.. kul! Eller jo, nu vet jag kanske ;) aa.. fast nä. HA HA. Skojja. Nämen nu ska jag dragga, hoho. Godnatt på folket. Hör kanske av mig imorgon om jag har tid. Annars kommer det bara va mycke packande och fixande för the resa till the fjäll. GODNATT


inkast

Idag när jag var i Södertälje så visade Emelie, Mikaela och Lina lite music.. Så har hittat många bra låtar nu! Tänkte lägga in några av låtarna ;)







wieerdo

Hej på er. Blev ingen slaggning med Nettis idag, jag fick inte för att jag sovit med friends 2 nätter på raken och imorgon ska jag det också.. sen åker jag till Fjällis! Med Johanna. Är det nån mer som ska till Branäs? :)

Kom hem för typ 1 timme seeen? Har vart på bio och sett Flickan från ovan. Den var konstig haha.. men ganska bra. Eller jag fattade den inte riktigt, den va skum. För er som gillar godis så tipsar jag för Willys på Heron endast 37.50kr/kg. WOW! Hahaha, nu ska jag va lite socci mot Nottis och lyssna musik. PUSS&KRAM



Tror jag ska använda upp den här på slutet av lovet? NAJS


bananer e gott

Tjaaa!

Elin står i duschen. Vi ar nyss ätit lyx frukost. Först macka med sylt på sen glass med kakor, choklad och saker på ;) asgott. Just nu sitter jag och diggar Svennebanan. Elin sjöng den hela tiden igår så det är svårt att hålla sig.. snart åker jag också in i duschen. Mjaa efter det ska vi nog watcha lite moovie. Bara ha det almänt chill. Fyfan, bort med sminket! Sov med smink så känner mig riktigt frääsh. Najs. PUSS&KRAM


vill ha dig..

Snälla logga bara in på msn?! Baaaby
Kom hem vid typ 11! Vi skulle till lånkan haha, men drog till Huddinge och frös och låg i buskarna :) sen åkte vi hem vid halv kvart i 11? Ja. nu e jag jätte trött. Eller upp&ner hohoho. Jätte pigg, jätte trött och ingenting. Oj, känner mig lite konstigt. Kollar på how I met your maaather nu!! Orkar inte skriva mer.. e jätte trött *gääsp*


nottis

Ett tag lyssna jag jätte mycket på Veronica Maggio. Verkligen annorlunda musik? Tänkte lägga ut några favoriter ;)



Som ni kaaanske märker har jag ganska randomstil när det gäller musik haha? Men pappa e ju rockare mamma e.. poppare? Haha, och vad e jag då? poprockare? Naa vettefan :) PUSS&KRAM


stooop

Det var kul igår. Men vissa personer måste såklart göra det svårt för en att gilla läget. Det var rätt många som dansa, haha typ klubberiet dans? Njae, men kom vid 9 och gick vid 11. Helt slut! Idag har jag vart skittrött. Somna till på NOn. Gud så trött. iallafall. Är bara hemma. Skönt?! Men är fan sur. Varför gör du så? Hahah du tror seriöst du kan ljuga för alla och att det är helt enkelt okej? Men nej. Det är inte okej, för mig iallafall. Lixom varför?




RSS 2.0